KAYSERİSPOR BASIN SÖZCÜSÜ KOÇ'TAN ŞEFFAFLIK VURGUSU!

Kayserispor Kulübün yeni yönetimi bu sabah gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Toplantıya ev sahipliğini ise Basın Sözcüsü Batuhan Samet Koç yaptı. Batuhan Samet Koç kahvaltı sonrası yaptığı basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu ve şeffaf bir yönetim sergileyecekleri vurgusu yaptı.

KAYSERİSPOR BASIN SÖZCÜSÜ KOÇ'TAN ŞEFFAFLIK VURGUSU!
04 Ocak 2023 - 16:36 - Güncelleme: 04 Ocak 2023 - 16:46
Kayserispor Kulübün yeni yönetimi bu sabah gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Toplantıya ev sahipliğini ise Basın Sözcüsü Batuhan Samet Koç yaptı. Batuhan Samet Koç kahvaltı sonrası yaptığı basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 



Basın Sözcüsü Batuhan Samet Koç'un ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Başkan Vekili  Nurettin Açıkalın, Başkan Yardımcısı  Erol Çetin ve çok sayıda gazeteci katıldı. Samet Koç, yaptı konuşmada, zor bir dönemden geçtiklerini mali açıdan tablonun hiçte iyi olmadığını ancak bu sorunların da altından kalkacaklarını söyledi.

KULÜBÜ ÇOK DAHA ŞEFFAF YÖNETECEĞİZ 

Kayserispor'da bundan böyle şeffaf bir yönetim sergileyeceklerini kaydeden Samet Koç, "İnşallah bundan sonra daha şeffaf bir yönetim göreceksiniz. Kayserispor'da gizli kapaklı hiç bir şey olmayacak. Ayda 1 3 ayda bir mutlaka bilanço durumunu kamuoyu ile paylaşacağız. Önümüzde ciddi bir borç yükü var. Şehir olarak hep birlikte el ele vererek bu sıkıntının da üstesinden geleceğiz" dedi. 

Basın Sözcüsü Batuhan Samet Koç ayrıca bir gazetecinin "Genel kurul sonrasında başkanlığı seçilen Ali Çamlı'nın o gün sarfettiği Kulübün bağımsız denetçiler tarafından denetlenecek" yönündeki sözünün hatırlatılması üzerine, "Ali Çamlı başkan bu konuda illaki gereğini yapacaktır" dedi.



Toplantı sonrasında ise  önceki dönem Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz’e çalışmalarından dolayı teşekkür edilerek plaket takdim edildi.

Haber: MUSTAFA DURAN / AYAKLIGASTE.COM

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum