KAYSERİLİ ARAŞTIRMACI YAZARDAN DİKKAT ÇEKEN PROJE: CUMHURİYET ZAMAN KAPSÜLÜ!

    Kayserili dağcı ve araştırmacı yazar Hasan Dağcı'dan dikkat çeken 'Cumhuriyet Zaman Kapsülü' projesi, Hasan dağcı 29 Ekim 1923 ile 29 Ekim 2023 yılları arasında ülkemizde ve dünyada yaşanan bir çok olayı 20123'e ulaştırmak için bir proje geliştirdi ve bu projeye siyasilerden ve yerel yönetimlerden destek bekliyor.

    KAYSERİLİ ARAŞTIRMACI YAZARDAN DİKKAT ÇEKEN PROJE: CUMHURİYET ZAMAN KAPSÜLÜ!
    29 Ekim 2022 - 08:57 - Güncelleme: 29 Ekim 2022 - 09:04
    Kayserili dağcı ve araştırmacı yazar  Hasan Dağcı'dan dikkat çeken 'Cumhuriyet Zaman Kapsülü' projesi, Hasan dağcı  29 Ekim 1923 ile 29 Ekim 2023 yılları arasında ülkemizde ve dünyada yaşanan bir çok olayı 20123'e ulaştırmak için bir proje geliştirdi ve bu projeye siyasilerden ve yerel yönetimlerden destek bekliyor. 

    Araştırmacı Yazar Hasan Gürbüz'Den Dikkat Çeken Proje

    Kayserili dağcıdan siyasilere ve yerel yöneticilere   Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümü için Cumhuriyet Zaman Kapsülü adıyla proje önerisinde bulundu.

    Kayserili dağcı Hasan Gürbüz  Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümü için başkentte bulununan siyasilere ve yerel yöneticilere,   bir proje önerisi hazırladı. Projesinin adı ise Cumhuriyet Zaman Kapsülü. Projenin  içeriği de; 29 Ekim 1923 ile 29 Ekim 2023 yılları arasında ülkemizde ve dünyada yaşanan siyasi olaylar, sanat, spor, savaşlar ve  büyük doğa olayları konu alan belgeleri video görüntülerini, gününüzde kullanılan taşınır teknolojilerden, yine günümüzün modasını yansıtan giyisilerden, genetiği ile oynanmış ata tohumlarından ve son olarak gelecek nesillere gönderici mektuplarını 29 Ekim 2123 yılına ulaştırmak.

    Bu proje gelecek nesildeki bilim adamlarına ve  tarihçilere geniş bir veri arşivi göndermek olduğunu belirten Hasan Gürbüz zaman kapsülününe birde anıt projesi çizdiği belirtti. Hasan Gürbüz bu proje ile ilgili siyasilerden ve yerel yöneticilerden destek bekliyor.

     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum