KAYSERİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜ TEHDİT İDDİASI!

Kayseri il milli eğitim Müdürü Ayhan Teltik’i tehdit ettiği iddia edilen A.A. Polis ekiplerince gözaltına alınarak, karakola götürüldü.

KAYSERİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜ TEHDİT İDDİASI!
18 Şubat 2022 - 05:33 - Güncelleme: 19 Şubat 2022 - 10:35
Kayseri'de yaşanan olayda İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yaklaşık 12 aydır görev yapan 45 yaşlarındaki A.A. isimli şahıs İl müdürünü  tehdit ettiği iddia edildi

Bugün gün sabah saatlerinde Kayseri Talas Yolu üzerinde bulunan İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde meydana gelen olayda. A.A. İsimli şahsın İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli iken başka bir kuruma görevlendirildiği buduruma sinirlenen A.A.'nın  Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik'i   tehdit ettiği iddia edildi 

İl Müdürü'nün de odasına giden   A.A'nın  il müdürünün odasında olmaması nedeniyle eylemini gerçekleştiremediği daha sonra bina girişinde İl müdürünü beklediği kaydedildi.
A.'nın  "Beni Kayseri’den kimse gönderemez. " diye tehditler savurduğu ifade edildi.  



Daha sonra olayın polise bildirilmesi üzerine polis ekipleri  İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasına gelerek şahsı gözaltına aldı.

TARAFTAR ŞİKAYETÇİ OLMADI A.A. SERBEST BIRAKILDI

A.A . emniyetteki sorgusunun ardından taraftaların şikayetçi olmaması üzerine serbest bırakıldı.  Ancak olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 



A.A. SUÇLAMALARI REDDETTİ

Öteyandan, haber merkezimizi telefonla arayan A.A, . hakkında yöneltilen suçlamaları ise kabul etmediğini belirterek kimseyi ölümle tehdit etmediğini söyledi. A.A. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde çalışan bazı müdürler ve memurlar ile ilgili de Cumhuriyet Savcılığı'na bir takım suç duyurusunda bulunduğunu ve bu nedenlerle kendisinin tayinini il dışına çıkartılmak istendiğini iddia etti. 

Haber: AYAKLIGASTE.COM

 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • ali atmaca
    1 yıl önce
    https://www.kamubiz.com/egitim/milli-egitim-mudurunu-mahkemeye-verdik-savciliga-suc-duyurusunda-h14874.html beni neden istanbula sürdüler. bakın görün