KAYSERİ'DE KAYBOLAN 25 KOYUNU JANDARMA EKİPLERİ BULDU VE SAHİBİNE TESLİM ETTİ

Kayseri'de köylü koyunlarını kaybetti jandarma ekipleri buldu ve köylüye teslim etti. Kayseri'nin Akkışla İlçesi'nde Meydana gelen olayda Ortaköy mahallesinde hayvancılık yapan bir şahıs 25 tane koyununu kaybolduğunu jandarma bildirdi. Bunun üzerine yapılan çalışmada koyunlar bulundu.

KAYSERİ'DE KAYBOLAN 25 KOYUNU JANDARMA EKİPLERİ BULDU VE SAHİBİNE TESLİM ETTİ
30 Aralık 2022 - 17:57
Kayseri'de köylü koyunlarını kaybetti jandarma ekipleri buldu ve köylüye teslim etti. Kayseri'nin Akkışla İlçesi'nde Meydana gelen olayda  Ortaköy mahallesinde hayvancılık yapan bir şahıs 25 tane koyununu kaybolduğunu jandarma bildirdi. Bunun üzerine yapılan çalışmada koyunlar bulundu.

İl Jandarma Komutanlığı konuya ilişkin şu açıklamaları yaptı:

25 Adet Küçükbaş Hayvanın Kaybolması 

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı Akkışla İlçe J.K.lığı sorumluluk sahası olan Ortaköy mahallesinde ikamet eden ve hayvancılık yapan K.K isimli şahıs 30.12.2022 günü saat: 12.00 sıralarında 112 Acil Çağrı merkezini arayarak kendisine ait 25 adet küçükbaş hayvanın 29.12.2022 günü kaybolduğunu, yapmış olduğu aramalar sonucunda hayvanlarını bulamadığı ihbarında bulunmuştur. Kayıp olarak bildirilen 25 adet küçükbaş hayvanın ( koyun) bulunması amacıyla araştırmalara başlanılmıştır.
Akkışla ilçesi Ortaköy mahallesinde ikamet eden K.K' a ait olan ve kaybolduğu belirtilen 25 adet küçük hayvan, Ortaköy mahallesine yaklaşık 4 km mesafede bulunarak şahsa teslim edilmiştir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum