KAYSERİ'DE KAMUDA RÜŞVET ÇETESİNE ŞOK OPERASYON: 61 GÖZALTI!

Aralarında Kayseri'nin de bulunduğu 13 ilde rüşvet operasyonu düzenlendi. Yozgat merkezli gerçekleştirilen operasyonda özellikle ehliyetleri el konulan trafik cezası uygulanan şahısların evraklarında sahtecilik yapan ve aralarında kamu görevlilerinin de bulunduğu toplam 61 kişi gözaltına alındı

 KAYSERİ'DE KAMUDA RÜŞVET ÇETESİNE ŞOK OPERASYON: 61 GÖZALTI!
13 Şubat 2022 - 17:37 - Güncelleme: 13 Şubat 2022 - 17:59
Kayseri'den de gözaltına alınan kamu görevlileri var

KOM Şube tarafından Yozgat merkezli rüşvet operasyonu düzenlendi.Aralarında Kayseri'nin bulunduğu 13 ilde eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirildi. Görevi kötüye kullanan ve buna karşılık rüşvet alan çete çökertildi. Yapılan eş zamanlı operasyonlarda 62 kişi gözaltına alındı. 
 
KOM Şube ekipleri , Yozgat Merkezli gerçekleştirilen ve aralarında Kayseri, Adana, Ankara, Bartın, Çorum, Gümüşhane, Hatay, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Tekirdağ ve Trabzon illerinin bulunduğu, 13 ilde e uzun zamandır takip altında olan şahıslara yönelik başarılı bir operasyon gerçeklerildi.

Uzun süren teknik takip sonucunda; rüşvet çetesinin;  trafikte çeşitli suçlarda ehliyetleri alıkonulan şahısların işlemlerinde usulsüzlük yapılarak ehliyetlerinin gününden önce geri verildiği, yine trafikte çeşitli suçlardan dolayı ehliyetleri iptal edilmiş kişilerin ehliyetlerini yeniden alması için Sağlık Müdürlüklerinden almaları gereken evrak yerine asılsız ve sahte raporları sisteme girerek ehliyetlerini yasa dışı şekilde geri verdikleri tespit edildi. 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Olayla ilgili 101 kişi hakkında yakalama kararı çıktığı ve bu 101 kişiden 61'inin gözaltına alındığı kalanların da yakalanması için yoğun çalışma başlatıldığı belirtildi. 

Haber: AYAKLIGASTE.COM 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum