İYİ PARTİLİ KAZIM YÜCEL'DEN BANLİYÖ HATTI TEPKİSİ

    Şehrin sesi, şehrin nefesi olan Büyükşehir Belediye Meclisi  Önceki Dönem İyi Parti Grup Başkanvekili Kazım Yücel, şehirde söz verilip, para harcanıp ama bir türlü hizmete sokulmayan atıl durumdaki hizmetlerin izini sürmeye devam ediyor." dedi.

    İYİ PARTİLİ KAZIM YÜCEL'DEN BANLİYÖ HATTI TEPKİSİ
    02 Kasım 2023 - 12:34
    İYİ PARTİLİ KAZIM YÜCEL'DEN BANLİYÖ HATTI TEPKİSİ
    KAYSERİ'NİN YİNE MİLYARLARCA LİRASI HEBA EDİLDİ
    YAZIKTIR, GÜNAHTIR BU ŞEHRE
    Şehrin sesi, şehrin nefesi olan Büyükşehir Belediye Meclisi  Önceki Dönem İyi Parti Grup Başkanvekili Kazım Yücel, şehirde söz verilip, para harcanıp ama bir türlü hizmete sokulmayan atıl durumdaki hizmetlerin izini sürmeye devam ediyor. İyi Partili Kazım Yücel, bu kez Banliyö Hattı çalışmalarını ele aldı. Yapılan yatırımların atıl durumda kalmasına tepki gösteren Yücel, "Kayseri'nin milyarlarca lirası yine heba oldu. Yazıktır, günahtır bu şehre" dedi
    Büyükşehir Belediye Meclisi  Önceki Dönem İyi Parti Grup Başkanvekili Kazım Yücel, vatandaşın vicdanı olmaya devam ediyor. Kentin parasının boşa harcandığı konulara parmak basan ve buralardaki heba edilen paraları kamuoyu ile paylaşan İyi Partili Kazım Yücel, 'Ballı Villa', 'Sahabiye Kentsel Dönüşüm' projesinin ardından bu kez de atıl durumdaki Banliyö Hattı projesini gündeme taşıdı. 
    BANLİYÖ HATTI HURDAYA DÖNMÜŞ DURUMDA
    Banliyö hattında tren bekleyen ve gelen trene binemeyen İyi Partili Yücel, Kayserililerin seçimden seçime verilen sözlerle kandırıldığını belirtti. Yücel,  "Yıllarca,  'Kayseri'ye hızlı tren gelecek' dediler. Sonra 2016'da 'Banliyö Hattı kuracağız' dediler. Ama gördüğünüz gibi bir kara tren geldi ve geçti. O da yük treniydi ve bizi almadı. 2016 yılında Büyükşehir Belediye Başkanı 'Sarıoğlan ile Yeşilhisar arasında bir banliyö hattı kuracağız' dedi. 'Ve bu hattı, kırsaldaki hemşerilerimizin şehre göçünü engellemek için yapacağız' dedi. Doğru da bir projeydi. Bununla ilgi olarak da TCDD ve Ulaştırma Bakanlığı ile görüşüp olurlarını aldıklarından da bahsetmişti. Fakat bunun üzerinden 7 yıl geçti. Alt yapısı için de üzerinde bulunduğumuz yer gibi bir çok yerde de çalışma yapıldı. Bunlar Kayseri halkının parası ile yapıldı. 7 yıldır da atıl durumda ve bugünde hurdaya dönmüş durumda" dedi.
    KAYSERİ'NİN MİLYARLARCA PARASI YİNE HEBA OLDU
    Bakanlıkla herhangi bir iletişim kurulmadan projeye başlanıldığını belirten Yücel, "Yüksek gerilim hattına kadar da kurdular. Alt yapıyla beraber göremediğimiz ve burada anlatamadığımız tonlarca bu iş için alt yapı hizmeti de hayata geçirildi. Yani sizin paranız, bugün kullanamadığınız alt yapılara harcandı, bugünde bu hatlar atıl bir durumda duruyor. Aslında bu hayata geçmiş olsaydı, Sarıoğlan'dan Yeşilhisar'a kadar bir çok ilçede yaşayan vatandaşlarımız günübirlik şehri ziyaret edeceklerdi. Yani gün içinde şehre gidip gelebileceklerdi. Aslında bu gelişmiş ülkelerde var olan bir şey. Avrupa'da Asya'da bir çok yerde bunlar çok normal ve uygulanan ve hayata geçirilen işler. Ama maalesef yine Kayseri seçimden seçime vatandaşa taahhütte bulunuyor, ekran karşısına geçip anlatıyor. Ama bakanlık 7 yıl sonra 'Biz buna olur vermiyoruz,Bizim bütçemiz yok ve buna izin vermiyoruz' diyor.  Kayseri'nin milyarlarca parası yine heba oldu.  7 yıldır tren yolunun üzerinden sadece inekler veya eskisi gibi kara tren gelip geçiyor.  Bu şehirdeki insanlara bazen hızlı tren bazen banliyö hattı diyorsunuz hatta demekle de kalmıyor milyarlarca parayı harcıyorsunuz. Yazıktır, günahtır bu şehre" ifadelerini kullandı.
     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum