İYİ Parti Çankırı'dan Yerel Seçimlere İddialı Kadro

İYİ Parti Çankırı İl Başkanlığı, 31 Mart yerel seçimlerine güçlü bir kadroyla giriyor. İl Başkanı Aydın Akbaş başkanlığında, Çankırı için belirlenen Belediye Başkanı, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyesi adayları kamuoyuyla paylaşıldı.

İYİ Parti Çankırı'dan Yerel Seçimlere İddialı Kadro
25 Şubat 2024 - 17:31
Belediye Başkan Adayı:
Çankırı Belediye Başkanı olarak İYİ Parti'nin adayı, 2023 genel seçimlerinde Çankırı 1. sıra Milletvekili adayı gösterilen Mehmet Ali Karamemiş oldu. Karamemiş, seçilmesi halinde Çankırı’yı yenilik ve gelişimin merkezi haline getirme vaadiyle yola çıkıyor.

İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeleri:
İYİ Parti, Çankırı için tecrübeli ve dinamik bir meclis üyesi kadrosu belirledi. İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeleri arasında emekli öğretmenler, iş adamları, akademisyenler, esnaflar ve emekli ordu mensupları gibi farklı meslek gruplarından adaylar yer alıyor.

İl Genel Meclisi adayları arasında Mustafa Çağlar, İsmail Çiçek gibi deneyimli isimler; Belediye Meclisi adayları arasında ise Satılmış Irmak, Erol Çanakçı, Abdullah Kedersiz, Zeki Şentürk, Mahir Buran gibi Çankırı’nın tanıdığı ve güvendiği figürler bulunuyor. Kontenjan adayları ise Aysema Yücetürk, Zeki Gürdal Karaoğlu ve Ali Serhat Kalaycı gibi tecrübeli isimlerden oluşuyor.

Aydın Akbaş: "Çankırı İçin En İyisini Sunmaya Hazırız"

İl Başkanı Aydın Akbaş, adayların açıklanmasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Çankırı’mız için en iyisini sunmaya hazırız. Tecrübe ve dinamizmi bir araya getiren kadromuzla Çankırı’yı geleceğe taşıyacak projelerimizi hayata geçirmek için sabırsızlanıyoruz. Çankırı halkının desteğiyle şehrimizi Türkiye’nin örnek şehirlerinden biri yapacağımıza inancımız tam," dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum