Haliç Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübünden Davutoğlu'na ziyaret

Haliç üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren etkin kulüplerden Atatürkçü Düşünce Kulübü üyesi 60 öğrenci Gelecek Partisi Genel Merkezine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Haliç Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübünden Davutoğlu'na ziyaret
07 Kasım 2022 - 16:00
Gelecek Partisi Gençlik Politikaları Başkanı Mustafa Gözel ve çalışma ekibi tarafından karşılanan Haliç Üniversitesi öğrencileri daha sonra Genel Başkan Ahmet Davutoğlu ile bir araya gelerek birlikte sohbet etme imkanı buldular. Bu toplantıda tüm düşünce ve sorularını açıklıkla dile getiren genç öğrencilerle uzunca süre konuşan Davutoğlu’nun neşesinin yerinde olduğu ve gençlerle çok kolay diyalog kurabildiği dikkatlerden kaçmadı.
Gençlerin tüm soru ve önerilerini dikkatle dinleyip cevaplandıran Davutoğlu’nun sıcak, samimi ve içten tavrından oldukça mutlu olan Haliç Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübü üyesi öğrenciler, toplantının ardından Gelecek Partisi lideri ile toplu halde ve tek tek fotoğraf çektirdiler.
 Fotoğraf çekimi esnasında bir öğrenci Davutoğlu’na kendi yazdığı kitabı takdim etti. Davutoğlu da başta kulüp başkanı Muhammet Ercan olmak üzere kendisine kitabını takdim eden Burak Bilgili adlı öğrenciye ve arkadaşlarına Duruş kitabını imzalayarak hediye etti. 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum