GAZETECİ İLTER SAĞIRSOY'DAN DİKKAT ÇEKEN KAYSERİSPOR YAZISI!

Gazeteci İlter Sağırsoy, köşesinde Kayserispor maçında beleşçilik yapanları konu alan dikkat çeken bir yazı kaleme aldı aldı.

GAZETECİ İLTER SAĞIRSOY'DAN DİKKAT ÇEKEN KAYSERİSPOR YAZISI!
22 Temmuz 2023 - 16:28 - Güncelleme: 22 Temmuz 2023 - 16:36
Gazeteci İlter Sağırsoy, köşesinde Kayserispor maçında beleşçilik yapanları konu alan dikkat çeken bir yazı kaleme aldı aldı.

 "Birkaç kişi bu beleşçiler, eğer bu sene yine beleşçilik yaparlarsa isim isim açıklayacağım buradan. (Taraftarlara söz verdim)" diyen  Kent Türk Tv Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci İlter Sağırsoy  "Kim Bu Maç Beleşçileri? " başlıklı yazısı şöyle:


Evet bu güne kadar Kayserispor’a bir gram faydası olmamış, tek kör kuruş parası nasip olmamış ama her yerde,  “güya”  Kayserispor  adı geçen,  en ballı kaymaklı yerlerde bunlar var.

Birkaç kişi bu beleşçiler, eğer bu sene yine beleşçilik yaparlarsa isim isim açıklayacağım buradan. (Taraftarlara söz verdim)

Stadın işletimi Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde olduğu için kimlerin hangi şartlarda, nerede nasıl maç izleyeceğini de doğal olarak Başkanlık belirliyor.

Kimi kombine bileti alıyor, kimi loca alıyor kimi de maça geldikçe pasolig kartına biletini yüklüyor giriyor, maçını izliyor.

Kimi de, ne bir bilet alıyor, ne başka bir şey yapıyor belki pasolig kartı bile yok ama elini cebine sokup sallana sallana, efeler gibi gelip şeref tribünü girişinden girip, merdivenlerden çıkıyor ve şeref tribünündeki en güzel koltuklara kuruluyor, maçını keyifle izliyor ve bitince de çıkıp gidiyor. Hatta Özhaseki Bakan falan gelip maç sonrası açıklama yapıyorsa , orada da yanında ekranlardan görüntü verip, birilerine mesaj gönderiyorlar, bak ben bu kadar yakınım vs. diye. Kameramanlar da bunların beleşçi olduğunu bilmediğinden yönetici falan sanıyor ve kareden çıkarmıyor bunları. Ama bu sene hepsini, özellikle İstanbul ya da Ankara’dan gelen  kameramanlara tek tek göstereceğim ve anlatacağım durumu, çünkü zaten hepsi arkadaşımız.

Neyse.. !

Geçen sene de böyle olmuş ancak

Bu beleşçiler, geçen sezonda ilk önce şeref tribününe alınmamış daha doğrusu bedava girişlerine izin verilmemiş kapıdan. Beyler hemen şehrin siyasi büyüklerine ulaşıp, gerekli yerler aratılıp içeriye yine beleş girmeyi başarmışlar. Yani üç kuruş için kelli felli siyasileri devreye sokmaktan çekinmemişler.

Yahu dağda bir domuzunuz eksik, hatta kiminde o bile var.  Ne olur, bir tane bilet alsanız, bir kombine alsanız ya da o hafta için alıp biletle girseniz, normal insanların oturduğu yere otursanız da, hak etmediğiniz yere oturmasanız ne olur, neyiniz eksilir, yağlarınız mı erir, incileriniz mi dökülür ?

Bu sefer bu beleşçiler taraftarlar arasında da konuşulmaya başlanmış yüksek sesle, hatta bana isim isim saydılar kimler olduklarını. Ve bu sefer yine, bu kişiler hiçbir yasal dayanağı olmaksızın, sırf para ödememek için, hak etmedikleri protokolde görünmek için,  birilerini arayıp yine, bir yerlere baskı yaparak, aynı şekilde davranmaya devam ederlerse, taraftarlar bunları basına açıklayacaklarını söylüyorlar.

Yaparlar yapmazlar bilmem ama ben takipçisi olacağım.

Bakalım Memduh Büyükkılıç başkan yine bu isimleri şeref tribününde,hatta kimi zaman Vali’nin de yerine oturup maç izleyebilmeleri için OLUR verecek mi  ?

Vali’nin yerine de oturarak diyorum çünkü, geçen sezon bir maçta Vali Gökmen Çiçek gelmiş ve maç izleyecek ama şeref tribününde yer yok !

Vali gelmiş ve ayakta !

Bu beleşçiler de hiç oralı değil, ellerinde 100 gram şemşamer bir taraftan onu çitliyor , bir taraftan valiyi görmeksizin maç izliyorlar.

Bu durumu ve duyarsızlığı gören bir milletvekili onlara, onların anlayacağı dilden konuşunca, bunlar da hemen kalkıp arkalarda bir yerlere oturuyorlar ve Vali bey de ayakta kalmaktan kurtuluyor.

Yani durum buralara kadar varmış halde…

Umarım bu isimler için beleş maça girsinler diye aracı olanlar da, bu kişilere , “ya kardeşim bu sezon bari birer kombine alın da, kulübe bir kuruş faydanız olsun” diyebilirler..

Umarım… !

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum