'FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ ELEBAŞISI GÜLEN ZEHİRLENEREK ÖLDÜRÜLDÜ!'

    'Fetullah Terör Örgütü elebaşısı Fethullah Gülen zehirlenerek öldürüldüğu onu zehirleyen kişinin de yine öldürüldüğü iddiaları dün akşam sosyal medyada gündeme bomba gibi düştü.

    'FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ ELEBAŞISI GÜLEN ZEHİRLENEREK ÖLDÜRÜLDÜ!'
    18 Kasım 2021 - 11:07
    Fetullah Terör Örgütü elebaşısı Fethullah Gülen zehirlenerek öldürüldüğu onu zehirleyen kişinin de yine öldürüldüğü iddiaları dün akşam sosyal medyada gündeme bomba gibi düştü.

    FETÖ terör örgütü lideri  Fetullah Gülen'in önceki gün Pensilvanya'daki çiftliğinde zehirlendiği ve öldüğü, onu zehirleyen kişinin de öldürüldüğü yönünde haber sosyal medyada gündem oldu.

    İddiaları yakından takip eden AB'deki türk gazeteciler ise olayı araştırmaya başladı. ABD'de görev yapan Türk gazetciler  FETÖ'nün zehirlendiği, ölmüş olabileceği yönündeki haberlerin ABD'de hızla yayıldığını  ve bu iddiaları yakından takip ettiklerini beyan ediyorlar. Gazetciler FETÖ örgüt liderinin zerihlenerek öldürüldüğü iddiaları ile ilgili  bölgede her hangi bir hareketlilik olmadığını olduğu andan itibaren de haberleri Türkiye'ye geçmeye hazır olduklarını beyan ettiler.
     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum