ERCİYES ANADOLU HOLDİNG CEO'SU ALPASLAN BAKİ ERTEKİN'DEN "SEÇİMİ MİLLET İTTİFAKI KAZANIRSA NE OLUR SORUSUNA ANLAMLI CEVAP!

    Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Kayseri'deki gazetcilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar sonrası Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri  Valisi Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ta toplantıya katıldı. Toplantıda Ertekin'e “Seçimi Millet İttifakı kazanırsa ne olur? sorusu yöneltildi Soruya Ertekin'den çok anlamlı bir cevap geldi

    ERCİYES ANADOLU HOLDİNG CEO'SU ALPASLAN BAKİ ERTEKİN'DEN "SEÇİMİ MİLLET İTTİFAKI KAZANIRSA NE OLUR SORUSUNA ANLAMLI CEVAP!
    19 Nisan 2023 - 00:56 - Güncelleme: 19 Nisan 2023 - 02:05
    Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Kayseri'deki gazetcilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar sonrası Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri  Valisi Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ta toplantıya katıldı.

    Ertekin'e “Seçimi Millet İttifakı kazanırsa ne olur? sorusu yöneltildi

    Basınla iftar yemeği sonrası soru cevap şeklinde sohbet havasında geçen toplantıda konuşan Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'e “Seçimi Millet İttifakı kazanırsa ne olur?” Sorusu soruldu.



    Bu soruya Alpaslan Baki Ertekin'in cevabı işe şöyle oldu:

    - Görevimin başındayım ve seçimden sonra da sayın cumhurbaşkanımızla Kayserimize 5 yıl daha hizmet etmeye devam edeceğim 

    “Ben 5,5 yıldır buradayım, ben hariç tüm çalışanlarımız 25 yıl önce de 10 yıl önce de buradaydılar. Ben getirmedim hiç birini bir tek ben sonradan geldim, bir tek benim olmamam gerekir. Doğru olan budur. Ben de görevi teslim edecek kişi gelince her türlü bilgilendirmeyi yapar ve görevi devredip ayrılırım” dedim. Bu sohbet ortamında sorulmuş farazi bir soruydu. Yorumları görünce keşke cevap vermeseydim dedim. Farazi de olsa bu soruya vermem gereken cevabı buradan paylaşayım: “Sayın cumhurbaşkanımızın seçimi çok rahat alacağına inanıyorum. 5 yıl önce ilk 5 yıllık planımızı yapmıştık. Bugün de önümüzdeki 5 yıllık planlarımız hazır. Görevimin başındayım ve seçimden sonra da sayın cumhurbaşkanımızla Kayserimize 5 yıl daha hizmet etmeye devam edeceğim”



    Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum