• Reklam

ERCİYES HOLDİNG CEO'SU ERTEKİN: CHP'Lİ ÇETİN ARIK'IN VEKİLLİĞİ DÜŞTÜĞÜ AN TAZMİNAT DAVASI AÇACAĞIM!

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin 'in ev sahipliğinde Kayseri'deki gazetecilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. CEO Ertekin CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık hakkında tazminat davası açacağını söyledi.

ERCİYES HOLDİNG CEO'SU ERTEKİN: CHP'Lİ ÇETİN ARIK'IN VEKİLLİĞİ DÜŞTÜĞÜ AN TAZMİNAT DAVASI AÇACAĞIM!
19 Nisan 2023 - 00:46
Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin 'in ev sahipliğinde Kayseri'deki gazetecilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Samimi ortamda sohbet havasında geçen toplantıda CEO Baki Ertekin önemli açıklamalarda da bulundu.

Çetin Arık'a dava açacağım

Baki Ertekin, "CHP Kayseri Milletvekili Çetin  Arık'ın hakkında olur olmaz yalanlarla dolu açıklamalar yaptığını ve bu nedenle Çetin Arık'a tazminat davası açacağını bunun içinde Çetin  Arık'ın vekilliğinin düşmesini beklediğini söyledi.  

Erciyes Anadolu Holding CEO'SU Alpaslan Bakı Ertekin Kayseri'deki gazetecilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Erciyes Anadolu Holding CEO'SU Alpaslan Bakı Ertekin, "CHP Kayseri milletvekili Çetin Arık'ın vekilliği düştüğü an tazminat davası açacağım" dedi. 

Holding'de bütün makam araçları TOGG olacak

Türkiye'nin ilk ve tek yerli ve milli otomobili olan TOGG ile ilgili de görüş belirten,   Erciyes Anadolu Holding CEO'SU Alpaslan Bakı Ertekin; " OOG seri üretime geçsin Holding deki bütün makam araçlarını TOGG ile değiştireceğiz. Yerli ve milli bütün üretimi destekliyoruz" dedi. 

Bana Tapu Memuru diyorlar ama..

Kendisini 'Memur Tapu memuru gibi' şeklinde eleştirenlere de cevap veren Erciyes Anadolu Holding CEO'SU Alpaslan Bakı Ertekin, " Bana diyorlarki 'Tapu memurundan ne farkı var!' Ama bilmiyorlarki 'Hacı, Mustafa, Memduh, Sami (Boldak) hepsinin yaptığı işleri ben tek başıma yapıyorum..! " dedi.

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM  

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum