EĞİTİMGÜCÜ SEN KAYSERİ ŞUBESİ ÜYELERİ TANIŞMA TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ

    Türkiye genelinde üye sayısı 13 bini aşan Eğitim Gücü Sendikası'nın Kayseri Şubesi üyeleri tanışma toplantısında bir araya geldi. Samimi bir havada geçen kahvaltılı toplantıya üyeler eşleri ve çocukları ile birlikte katıldı.

    EĞİTİMGÜCÜ SEN KAYSERİ ŞUBESİ ÜYELERİ TANIŞMA TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ
    17 Şubat 2024 - 15:01 - Güncelleme: 17 Şubat 2024 - 15:47
    EĞİTİMGÜCÜ SEN KAYSERİ ŞUBESİ ÜYELERİ TANIŞMA TOPLANTISINDA SİNAN CHEF'TE BİR ARAYA GELDİ

    Türkiye genelinde üye sayısı 13 bini aşan Eğitim Gücü Sendikası'nın Kayseri Şubesi üyeleri tanışma toplantısında bir araya geldi. 



    Kayseri şubesi üyeleri Kayseri'nin gözde makanlarından Sinan Chef'te kahvaltılı tanışma toplantısında bir araya geldi. Toplantıya Genel Başkan Yardımcıları İsmail Akdağ,  İlyas Sarıoğlan, Resul Partici Sinem Akşemsettinoğlu ve  Orkide Kepekçi'de katıldı

    Toplantıda konuşma yapan Eğitim Gücü Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İsmail Akdağ, sendika faaliyetleri hakkında genel bilgiler verdi ve Kayseri Şube'nin başarılı çalışmalarından dolayı özellikle eski başkan Yasemin Özköse'ye teşekkür etti.

    Toplantıda konuşan Eğitim  Gücü Sendikası Kayseri Şubesi'nin yeni başkanı Ömer Abacı'da böyle bir organizasyonun Kayseri şubesinde gelenek haline geldiğini ve her yıl tekrarlandığını söyledi. Kayseri'de 300'ü aşkın üyeye sahip olduklarını kaydeden Şube Başkanı Ömer Abacı da konuşmasında önceki başkan Yasemin  Özköse'ye teşekkür etti.



    Konuşmaların ardından da plaket törenine geçildi. Eğitim Gücü Şubesinin yeni başkanı Ömer Abacı önceki dönem başkanlık yapan ve başarılı çalışmalara imza atan Yasemin  Özköse'ye önemli gayretlerinden dolayı plaket verildi.

    Yasemin Özköse de daha sonra kısa bir selamlama konuşması yaparak katılımlarından dolayı üyelere teşekkür etti. 



    SİNAN ŞEF İLE HATIRA FOTOĞRAFI

    Samimi bir ortamda gerçekleşen ve üyelerin aileleri ve çocukları ile katıldığı kahvaltı sonrası hatıra fotoğrafları da çekildi. Sendaki temsilcileri ayrıca mekan sahibi Sinan Yavuz, nam-ı diğer Sinan Şef'e de teşekkür ettiler ve Sinan Şef ile de hatıra fotoğrafı çekindiler. 

    Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum