DEVELİ'DE BİR DİYETİSYEN KLİNİĞİ DAHA HİZMETE AÇILDI

Develi’de yeni iş yeri açılışına Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Meclis Üyesi Adnan Sezer,İlçe Müftüsü Emin Patan, Yahyalı Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Genç ve davetliler katıldı.

DEVELİ'DE BİR DİYETİSYEN KLİNİĞİ DAHA HİZMETE AÇILDI
20 Şubat 2022 - 12:41 - Güncelleme: 20 Şubat 2022 - 12:47
Okunan duanın ardından Develi’de her yeni işletmenin açılışını gerçekleştirmenin memnuniyet verici olduğunu ifade eden Develi Belediye Başkanı Mehmet  Cabbar “Sağlık alanında hizmet verecek olan bu işyerimizin Develi’mize hayırlı olmasını diliyor, hayırlı ve bereketli kazançlar temenni ediyorum. Develi’de hizmete açılan her işletme ülkemiz ve ilçemiz ekonomisine sağladığı destekten dolayı çok önemsiyorum. Açılan işletmelerin kadın girişimci olduğunda daha da çok mutlu oluyorum. Sağlık açısından önem arz eden diyetisyen kliniğimizin Develi’ye kazandırdığı için Tuğba Karabulut’u tebrik ediyor, yeni iş yerinde başarılar diliyorum” açıklamalarında bulundu. İşletme sorumlusu Tuğba Karabulut, klinik hakkında bilgiler vererek tüm davetlilere teşekkür etti.



Öteyandan; 

Sarıca Mahalle Muhtarı Bekir Ulusoy, mahalle sakinleri ile birlikte mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı  Mehmet Cabbar'ı makamında ziyaret ederek plaket hediye etti.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum