DEVELİ BELEDİYESİSPOR ZİRVE YARIŞINDAN KOPMADI!

    Bu yıl BAL (Bölgesel Amatör Lig) Liginde mücadele eden Develi Spor bu hafta Develi ilçe stadyumunda Cumhuriyet Üniversitesi Spor ile futbol karşılaşmasında 2- 0 yendi

    DEVELİ BELEDİYESİSPOR ZİRVE YARIŞINDAN KOPMADI!
    20 Aralık 2021 - 09:20 - Güncelleme: 20 Aralık 2021 - 12:09
    Bu yıl BAL (Bölgesel Amatör Lig) Liginde mücadele eden Develi Spor bu hafta Develi ilçe stadyumunda Cumhuriyet Üniversitesi Spor ile futbol karşılaşmasında 2- 0 yenerek galibiyet serisine devam etti.



    Başkan Mehmet Cabbar tribünde yerini aldı

    Soğuk havaya rağmen tribünde yerlerini alarak Develi Sporu yalnız bırakmayarak futbol sever Develilerde galibiyet coşkusuna ortak oldu. Türbinde Develiler ile 90 dakikayı izleyerek Develi Spor’u yalnız bırakmayan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Develi Sporumuz karşılaşmadan galibiyet serisine devam ederek ayrıldı. Develi’de her iş de olduğu gibi sportif faaliyetlerimizde de birlik ve beraberlik içerisinde atılan adımların karşılığını sahada görmek bizleri çok mutlu ediyor. Tüm takım oyuncularımızı ve teknik ekibimize galibiyet için verdikleri emeklerden dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca bu galibiyette takımımızı yalnız bırakmayarak soğuk bir pazar gününde karşılaşma boyunca tezahüratlarıyla Develi Sporumuza destek olan hemşerilerimize de çok teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.
     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum