DEVA PARTİSİ KAYSERİ KURUCU İL BAŞKANI BEGÜM BAŞMISIRLI ADAY ADAYLIK BAŞVURUSU İÇİN ANKARA'YA GİTTİ!

    DEVA Partisi'nde Kayseri İl kurucu Başkanı Begüm Başmısırlı Milletvekilliği aday adaylık başvurusu için Ankara'ya gitti. Başmısırlı Ankara'ya giderken 6 kurucu ilçe başkanının da desteğini arkasına aldı. Begüm Başmısırlı, 6 kurucu ilçe başkanının adayı olarak bugün akşam saatlerinde iftardan sonra müracatını yapacak.

    DEVA PARTİSİ KAYSERİ KURUCU İL BAŞKANI BEGÜM BAŞMISIRLI ADAY ADAYLIK BAŞVURUSU İÇİN ANKARA'YA GİTTİ!
    26 Mart 2023 - 17:18 - Güncelleme: 26 Mart 2023 - 18:08
    DEVA  Partisi'nde  Kayseri İl kurucu Başkanı Begüm Başmısırlı Milletvekilliği aday adaylık başvurusu için Ankara'ya gitti.

    Başmısırlı Ankara'ya giderken 6 kurucu ilçe başkanının da desteğini arkasına aldı. Begüm Başmısırlı,  6 kurucu ilçe başkanının adayı olarak  bugün akşam saatlerinde iftardan sonra  müracatını yapacak.  

    Deva Partisi önceki dönem Kayseri  İl Başkanı ve kurucu Başkanlarından olan İş İnsanı Begüm Başmısırlı bugün 6 kurucu ilçe başkanı ile birlikte Ankara'ya gitti. 

    Başmısırlı'nın Kayseir'den listeye  1 sırada girmesi bekleniyor.



    Yarın Çankaya'daki Deva Partisi Genel Merkezi'ne sabah saatlerinde 6 ilçe başkanı ile birlikte bugün ankaraya gitti ve akşam iftar sonrası parti genel merkezine geçerek aday adaylık başvurusunda bulunacak olan Başmısırlı'nın Kayseir'den listeye  1 sırada girmesi bekleniyor.



    Öteyandan:

    DEVA Partisi Kayseri İl Başkanı Metin Özkaya'nın
    milletvekili aday adayı olmak için 
    istifası sonrasında parti karıştı. Özkaya'nın, 
    aday adaylığı için istifa ettikten sonra yerine 
    İsmail Bayam'ı DEVA Genel Merkezi'ne İl 
    Başkanı olarak bildirmesi, ilçe teşkilatlarını 
    ayağa kaldırdı. Yeşilhisar, Tomarza, Pınarba- şı, Hacılar, İncesu ve Develi ilçe teşkilatları, 
    parti içerisinde istişare yapılmadan isim 
    belirlenmesine çok sert tepki göstererek eylemsizlik kararı almışlardı.

    Deva partisi kayseri il teşkilatına karşı eylemsizlik kararı alan kongresini yapmış  ilçelere  kurucu il başkanı Beğüm BASMISIRLI ilçe  başkanları ile görüşerek eylemsizlik kararınızdan vaz gecin bu partiyi toparlamak ve ayakta tutmak için ne gerekiyorsa bende varım dedi. ilçe başkanlıklarıda millet vekili aday aday olmasını isteyerek hep birlikde bu teşkilatı yeniden ilk günki gibi ayağa kaldıralım dedliler başkanlarının isteği ile millet vekili aday adaylığına baş vuraran Beğüm Başmısırlı  ilçe başkanları ile çalışmaya başlayacaklardır. İlçe  başkanları partimizden aday aday olan  tüm adaylara eşit mesafede olduklarını herkesle çalışma yapacaklarını ancak metin özkaya ile çalışmayacaklarını açıklamışlardır.

    Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum