• Reklam

EĞİTİM GÜCÜ SENDİKASI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN MÜJDELİ HABERLERLE DÖNDÜ

Eğitim Gücü Sendikası Ankara'da ziyaret ettiği Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nden üyeleri sevindirecek bir dizi haberlerle döndü.  Müjdeli haberi ise Kayseri Şube Başkanı Yasemin Özköse açıkladı

EĞİTİM GÜCÜ SENDİKASI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN MÜJDELİ HABERLERLE DÖNDÜ
26 Mart 2023 - 14:27 - Güncelleme: 26 Mart 2023 - 15:19
Eğitim Gücü Sendikası Ankara'da ziyaret ettiği Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nden üyeleri sevindirecek bir dizi haberlerle döndü.  Müjdeli haberi ise Kayseri Şube Başkanı Yasemin Özköse açıkladı

Eğitim Gücü Sendikası Kayseri Şube Başkanı Yasemin Özköse konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Eğitim Gücü Sendikası Genel Sekreteri  Sinem AKŞEMŞETTİNOĞLU, Genel Başkan Yardımcıları İsmail AKDAĞ, Resul PARTİCİ, İbrahim Halil TOPALLAR 24 Martta Personel Genel Müdürü Fehmi Rasim ÇELİK’e resmi ziyaret gerçekleştirildiğini söyledi.



Eğitim Gücü Sendikası Kayseri İl Başkanı Başkanı Yasemin Özköse ziyaret ile ilgili sendika üyelerini sevindirecek haberleri de şöyle paylaştı:


 

DİKASI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN MÜJDEYLE DÖNDÜ

Eğitim Gücü Sendikası Genel Sekreteri  Sinem AKŞEMŞETTİNOĞLU, Genel Başkan Yardımcıları İsmail AKDAĞ, Resul PARTİCİ, İbrahim Halil TOPALLAR 24 Martta Personel Genel Müdürü Fehmi Rasim ÇELİK’e resmi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette,  eğitim çalışanlarının öncelikli sorunlarını içeren bir rapor sunuldu. 
Eğitim çalışanlarının her zaman sesi olmaya çalışan Eğitim Gücü Sendikası, sorunların çözümü için resmi yazışmalarının yanısıra resmi ziyaretlerle de takipçisi olmaya devam ediyor. Genel Müdürümüze sunulan raporun içeriğindeki taleplerimiz şu şekildeydi.  
1.    Öğretmen Ataması
2.    Depremzede Eğitim Çalışanlarının Durumları
3.    OHAL Bölgesinde Görevli Eğitim Çalışanlarına Tazminat, Barınma YardımıYapılması.
4.    OHAL Bölgesindeki İllerin Tamamının Zorunlu Hizmet Bölgesi Sayılması
5.    Görevde Yükselme Sınavının Uygulanması
6.    Alan Değişikliği Hakkının Tanınması
7.    Zorunlu Hizmet Muafiyeti
8.    Sözleşmeli Öğretmenlerin Aile Birliğinin Sağlanması
9.    Engelli Öğretmen Ataması
10.    Promosyonların Bakanlık Bünyesinde Yapılması
11.    Yardımcı Hizmetler Sınıfı Kadrolarında Görev Yapan Engelli Personelin Durumları
12.    Öğretmenlerin Uzman ve Başöğretmenlik Durumları
13.    Açıktan Atama

Ziyarette Personel Genel Müdürümüz Fehmi Rasim ÇELİK, nisan ayı içerisinde yüklü bir engelli öğretmen ataması haberini verdi. Darısı diğer maddelerin başına diyerek mücadelemize hız kesmeden devam edeceğiz.
Ayrıca apolitik bir sendika  olarak  emir almaya değil talepte bulunmaya devam ettik. İyi Parti Genel Sekreteri Sayın Uğur Poyraz,  Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Sayın Aylin Nazlı Aka ve meslektaşımız Milletvekili Sayın Yıldırım Kaya’ya ve TBMM Ak Parti Grup Başkanı Sayın İsmet Yılmaz’a da başta depremzede öğretmenlerimiz olmak üzere eğitim camiasının çözüm bekleyen sorunları Genel Başkanımız Sayın Oğuz Özat tarafından iletilmiştir.  
Eğitim Gücü Sen olarak tüm bu sorunlar çözülene kadar takipçisi olmaya ve akıntıya göre kürek çekmemeye, eğitim camiasının sendikası olmaya devam edeceğiz.

Yasemin Özköse   EĞİTİM GÜCÜ SEN KAYSERİ İL BAŞKANI
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum