• Reklam

BÜLENT İNCİROĞLU BEŞİKTAŞ'I KUPADAN ELEYEN KAYSERİSPOR'U KUTLADI

Kayserispor Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Beşiktaş'ı eleyerek yarı finale kalma başarısını gösterdi. İncar Motorlu Taşıtlar Yönetim Kurul Başkanı Bülent İnciroğlu Kayserispor'u bu başarısından dolayı kutladı ve "Yarı finalde de başarılar diliyoruz Kayserispor'a kupa yakışır" dedi.

BÜLENT İNCİROĞLU BEŞİKTAŞ'I KUPADAN ELEYEN KAYSERİSPOR'U KUTLADI
03 Mart 2022 - 08:03 - Güncelleme: 10 Mart 2022 - 22:06
Kayserispor Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Beşiktaş'ı eleyerek yarı finale kalma başarısını gösterdi.  İncar Motorlu Taşıtlar Yönetim Kurul Başkanı Bülent İnciroğlu   Kayserispor'u bu başarısından dolayı kutladı ve "Yarı finalde de başarılar diliyoruz Kayserispor'a kupa yakışır" dedi. 

Kayserispor'un bu sezon özellikle ligin ikinci yarısında müthiş bir çıkış yakaladığını kaydeden Bülent İnciroğlu, Türkiye Kupası maçlarında ise müthiş bir motivasyonla başarılı bir performans ortaya koyduğunu kaydetti. Fenerbahçe'den sonra Beşiktaş'ı kupadan saf dışı bırakmanın muttuluğunu yaşadıklarını kaydeden Bülent İnciroğlu "Kayserispor son dönemde güzel futbol oynuyor. Ligde ve Kupada iki kulvarda da başarılı sonuçlar alıyor. Bu akşam Çeyrek Final maçında Beşiktaş karşısında müthiş bir performans sergileyerek sahadan 2-1 galip ayrıldı ve Türkiye Kupası'nda yarı final biletini aldı. Yarı finalde ise Trabzonspor ile karşı karşıya gelecekler. Kayserispora da Türkiye Kupası yakışır. Teknik Direktör Hikmet Karaman başta olmak üzere yönetimi ve futbolcuları  emeği geçen herkesi  tekrar tebrik ediyorum Yarı final de de başarılar diliyorum" dedi." dedi. 



Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum