BİL KOLEJİ VE İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ'NİN KAYSERİ'DE KURUM ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Kayseri'de eğitim alanında elde ettiği başarılarda adından sıkça söz ettiren Bil Koleji ve İstanbul Aydın Üniversitesi, idarecileri kurum ziyaretlerini sürdürüyor.

BİL KOLEJİ VE İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ'NİN KAYSERİ'DE KURUM ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
15 Mart 2022 - 13:27 - Güncelleme: 15 Mart 2022 - 13:41
Kayseri'de eğitimde elde ettiği başarılarda adından sıkça söz ettiren Bil Koleji ve İstanbul Aydın Üniversitesi, idarecileri kurum ziyaretlerini sürdürüyor. 

Bil Koleji Kampüsü Genel Müdür Yardımcısı Nur Şahbaz Utkulu ile Bil Koleji ve İstanbul Aydın Üniversitesi idarecileri Kayseir'deki bazı kurumlara ziyaretler gerçekleştiriyor.  Ekip son olarak Kayseri İnşaat Mühendisleri Odası ziyaret ederek eğitim ve seminer programları hakkında bilgi verdi ve eğitim protokolü imzaladı. 



Bil Koleji yetkilieri daha önce de Kocasinan Ziraat Odası Başkanı, Kayseri Makine Mühendisleri Odası Başkanı, Kayseri İdeal Cerrahi Tıp Merkezi, Mimarlar Odası'nı ziyaret ederek eğitim çalışmaları hakkında bilgiler verid ve protokol imzaladılar 
Bil Koleji Kampüsü Genel Müdür Yardımcısı Nur Şahbaz Utkulu bu tür ziyaretlerin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini söyledi. 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum