BAHADIR ÖZSOY PAZARDA VATANDAŞLARLA GÖRÜŞTÜ: HALK ARTIK YETER DİYOR

CHP Kayseri 3. sırada Bahadır  Arife günü pazar ziyareti yaptı vatandaşlarla ve pazarcı esnafları ile sohbet etti onların sorunlarını dinleyerek projelerini anlattı. Özsoy "Vatandaş artık yeter diyor bu düzenin bir an önce değişmesini istiyor bunun için kurtuluşu bizde görüyorlar" dedi.

BAHADIR ÖZSOY PAZARDA VATANDAŞLARLA GÖRÜŞTÜ: HALK ARTIK YETER DİYOR
20 Nisan 2023 - 23:00
CHP Kayseri 3. sırada Bahadır  Arife günü pazar ziyareti yaptı vatandaşlarla ve pazarcı esnafları ile sohbet etti onların sorunlarını dinleyerek projelerini anlattı.  Özsoy pazarda görüştüğü vatandaşların, "Halkın artık yeter ekonomik gücümüz kalmadı değiştirin bu düzeni" diye dert yandıklarını söyledi. 

Sahada yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdüren CHP Kayseri 3. sıra milletvekili adayı Bahadır Özsoy,  1. sıra milletvekili adayı Aşkın Genç ile birlikte pazar ziyaretleri ile ilgili yaptığı açıklamada ise : "Arife günü pazar ziyaretimizde,halk yeter artık değiştirin bu düzeni tane tane alıyoruz,gücümüz yetmiyor geçinemiyoruz,şuraya baksana pazar bomboş diye isyan ediyor.Böyle bayrama mı girilir diyor!!" dedi. 



 Begüm Başmısırlı'da çalışmalara destek veriyor..

Bahadır Özsoy'un seçim çalışmalarına DEVA Partisi'nin kurucu başkanlarından Begüm Başmısırlı'da katıldı. Kayseri'de sevilen bir sima olan Begüm Başmısırlı Bahadır Özsoy'un seçim çalışmalarında da en büyük destekçisi..

Haber Mustafa Duran / AYAKLIGASTE.COM  


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum