AYCAN KARADAVUT: FELAHİYE HALKIMIZIN HİZMETKARI OLMAYA TALİBİZ!

Yeniden Refah Partisi Felahiye Belediye Başkan adayı Aycan Karadavut, 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Aycan Karadavut, "31 Mart yerel seçimlerinde Felahiye'nin hizmetkarı olmak için adayız" dedi.

AYCAN KARADAVUT: FELAHİYE HALKIMIZIN HİZMETKARI OLMAYA TALİBİZ!
19 Şubat 2024 - 13:13
 
Yeniden Refah Partisi Felahiye Belediye Başkan adayı Aycan Karadavut, 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor.



Felahiye'yi hak ettiği hizmete kavuşturmak istediklerini söyleyen Aycan Karadavut,    ilçedede çok seviliyor. 

Vatandaşlarla bire bir sohbetler gerçekleştirip sorunlarını dinleyen Karadavut, ulaşım dahil bir çok sıkıntısı bulunan  Felahiye'nin sorunlarını bir bir çözeceklerini kaydetti. Karadavut,  "Felahiye ilçemize hizmet için geliyoruz. Milli Görüş belediyeciliğini Felahiyiye'ye de getireceğiz. Sorunları çözmek en büyük amacımız.   Bu doğrultuda da sıkıntıları ilk ağızdan dinliyoruz ve mahalle mahalle, sokak sokak geziyoruz. 31 Mart yerel seçimlerinde halkımızın da teveccühü ile seçilerek göreve geldiğimiz takdirde, sürekli söylediğimiz gibi hizmeti ilçemize eşit şekilde dağıtacağız." dedi. 

 Aycan Karadavut: ""Bizim tek derdimiz vatandaşa hizmet etmek ve hak ettikleri yatırımları almalarını sağlamaktır. Bu amaç doğrultusunda genç-yaşlı demeden seçmenlerimizin ayağına giderek oy istiyoruz destek olmalarını bekliyoruz" dedi.

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum