ALİ KINIK KAYSERİ'DEKİ KONSERİ ÖNCESİ SELDA AVCI'YA RÖPORTAJ VERDİ

Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı tarafından ’Kutlu Seslenişten Adım Adım 2023’e Kayseri Gençlik Şöleni için Kayseri'ye konsere gelen ünlü sanatçı Ali Kınık konser öncesi yazarımız Selda Avcı'ya röportaj verdi.

ALİ KINIK KAYSERİ'DEKİ KONSERİ ÖNCESİ SELDA AVCI'YA RÖPORTAJ VERDİ
08 Ocak 2022 - 19:54 - Güncelleme: 08 Ocak 2022 - 20:21
Ali Kınık Kayseri'deki konser öncesi  Selda Avcı ile röportaj yaptı!

Kutlu Seslenişten Adım Adım 2023’e Kayseri Gençlik Şöleni için Kayseri'ye konsere gelen Ali Kınık, adir Has Kongre Merkezi'ndeki konser öncesi gazeteci yazarımız Selda Avcı ile röportaj yaptı. 

5 YAŞINDA BAĞLAMA ÇALARAK BAŞLADIM

Ünlü sanatçı  Ali Kınık ayağının tozu ile ayaklıgaste.com'a samimi açıklamalarda bulundu..
Müziğe 5 yaşında bir çocukken bağlama çalarak başladığını, daha sonra bunu mesleğe dönüştürdüğünü ifade eden Ali Kınık milyonların önünde şarkı söylemenin inanılmaz güzel bir duygu olduğunu ifade etti.

HER KONSER ÖNCESİ HEYECANLI OLURUM

Sanatçının bu  akşamki konser öncesi  oldukça heyecanlı olduğu gözlendi.
Yıllardır müzikle hemhal olduğu vurgusu yapan Kınık 9 albümle sevenlerinin duygularına tercüman olduğunun mutluluğunu yaşadığı sesine yansıyan heyecanından belli oluyordu.




AYAĞININ TOZU İLE BİZİ KIRMADI

Ali Kınık ile yaptığı röportajı değerlendiren Selda Avcı: "Bu akşam saat;21.00 itibarı ile Kayseri Kadir Has Kültür Merkezi'nde severleri ile buluşacak olan kıymetli sanatçı Ali Kınık ayağının tozu ile bizi kırmadı, kendisine mütevaziliği için çok teşekkür ediyorum." dedi.

Haber: Mustafa Duran (AYAKLİGASTE.COM) 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum