• Reklam

ALİ ÇAMLI'DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR: KAYSERİSPOR'U ALLAH KORKUSU İLE YÖNETİYORUZ 1 DAMLA SUYU İSRAF ETTİRMİYORUZ

Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı Kayserispor Kulübü'nü büyük bir özveri ile yönetmeye çalıştıklarını 1 bardak suyu dahi israf etmemek için gayret ettiklerin belitti.

ALİ ÇAMLI'DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR: KAYSERİSPOR'U ALLAH KORKUSU İLE YÖNETİYORUZ 1 DAMLA SUYU İSRAF ETTİRMİYORUZ
06 Aralık 2023 - 21:44 - Güncelleme: 06 Aralık 2023 - 21:53
KENT TÜRK'TE FUTBOL ARTI'YA KONUK OLAN KAYSERİSPOR BAŞKANI ALİ ÇAMLI'DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR!

ALİ ÇAMLI: KAYSERİSPOR'U ALLAH KORKUSU İLE YÖNETİYORUZ


Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı Kayserispor Kulübü'nü büyük bir özveri ile yönetmeye çalıştıklarını 1 bardak suyu dahi israf etmemek için gayret ettiklerin belitti.

Başkan Ali Çamlı  "Kayserispor Kulübü'nü Allah Korkusu ile yönetiyoruz. Kayserispor bizim şahsi malımız değil bizler  Bizler burada Kayserispor Kulübü'nü Beytül Mal olarak görüyoruz (islam Hukuku'nda maliye Hazinesi ) bu nedenle Kayserispor'un 1 kuruşunun dahi heba edilmesine müsade etmeyi ettirmeyiz" dedi. 



Kent Türk Tv'de Mustafa Duran'ın moderatörlüğünü yaptığı Futbol Artı Programına telefonla katılan Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çımlı flaş açıklamalarda bulundu. 

DAHA MANTIKLI İŞLERLE YOL YÜRÜMEK İSTİYORUZ

Başkan Ali Çamlı, "Kayserispor'u olduğu yerden daha ileriye taşımak için çalışacağız. Bulunduğumuz yer bizi şımartmaz. Bulunduğumuz yer bizim için basamaktır. Bu takım daha iyilerini yapabilecek güce sahip.Kayseri'de Kayserispor'dan daha değerli bir marka yok. Bu markayı temsil etmeye yönetmeye çalışıyoruz." 

BAHOKEN'E ZAMAN TANIMAK GEREK DEDİK

Kayserispor'un Trabzonspor karşısında aldığı galibiyetin mimarı olan 88. Dakikada gelen golün sahibi Bahoken ile ilgili konuşan Başkan Çamlı, "Bu oyuncu maç eksiği antrenman eksiği olan bir oyuncu idi geldiği ilk günlerde çok eleştirildi. Bahaken için pancar sökmeye bile yaramaz bu adamdan futbolcu olmaz diye haksız eleştiriler yaptılar Ancak Bahoken'in ilerleyen haftalarda Kayserispor'a ne kadar katkısı olacağını hep birlikte göreceğiz" dedi.

KAYSERİSPOR'UN EKONOMİK YAPISINI ASLA BOZDURMAYACAĞIM

Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı programda Mustafa Duran'ın sorularına açık ve net bir şekilde cevap verdi. Kayserispor'un ekonomik yapısını asla bozdurmayacağını kulübü gereksiz borçlandırmayacağını kaydeden Ali Çamlı şöyle devam etti:

KAYSERİSPOR'DA HİÇBİR FUTBOLCUYA 500 BİN AVRONUN ÜZERİNDE PARA ÖDEMEM

"Kayseri halkı şunu bilsin Kayserispor'u asla gereksiz borçlandırmayacağım. 1.5 milyon avroya topçu almayacağım, 1 milyon avro kesinlikle bonservis vermeyeceğim. Bu kulübün geleceğini mahfetmeyeceğim. Buradan ilan ediyorum Baho Morte'ye 400 bin avro'dan fazla ödemiyoruz. Ben Kayserispor'a Kayserispor Kulübü'ne 500 bin avronun üzerinde transfer yapmam bonservis ödemem." dedi

BU KULÜP SORUMSUZ HARCAMALAR YÜZÜNDEN ULUSAL LİSANS ALAMIYOR 

Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı özellikle kulübü devraldığı Berna Gözbaşı dönemini kast ederek, "Bu kulüp sorumsuz harcamalar yüzünden şimdi Ulusal lisans alamıyor tahtası sürekli kapanıyor. Ben geldiğimden beri 70'e yakın dosya kapattım. Bunun sebebi ise sorumsuzca ve bilinçsizce ve bu işi bilmeden yapılan transferler harcamalar ve hatalar yüzünden. İşte bu nedenle Ulusal lisans alamıyoruz puanımız siliniyor." 

70 DOSYA KAPATTIK MİLYONLARCA DOLAR PARA ÖDEDİK BU PARALAR GEREKSİZ VE BİLİNÇSİZ TRANSFERLER  YÜZÜNDEN OLDU 

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, "Yoksa şimdi bu 70 dosyaya bu kadar para ödenmeseydi şimdi kulübün kasasında milyonlarca dolar para olacaktı. Bizde biliyoruz bir oyuncuya elimizin tersi ile hadi git kardeşim demeyi. Bakın bizim dönemimizde bir oyuncu gitti Campanharo bu oyuncunun giderken kulüpten alacağı para 725 bin avro idi. ancak kendisi ile görüştük ikna ettik 175 bin avroya anlaştım parasını da ödedim Ancak bunu övünmek için söylemiyorum yapmam gereken bu olduğu için sölyülorum "  dedi.

HASEKİ DEDİĞİNİZ İNSAN CUMHURİYET TARİHİNİN EN ZOR GÖREVİNİ ÜSTLENMİŞ BİR YİĞİT İNSANDIR

Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı, Trabzonspor karşısında alınan galiiyet sonrası kendisini arayan Kayserispor onursal Başkanı ve Çevre Şehircilik ve İklim Değilikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin oyuncuları tebirik etmesi ve ekstra galibiyet primi vereceğini açıklaması ile ilgili gelen tepkileri de sert dille eleştirdi. 

ÖZHASEKİ SADECE KAYSERİ İÇİN DEĞİL TÜRKİYE İÇİN ÖNEMLİ BİR DEĞER

Başkan Ali Çamlı, Özhaseki'nin sadece Kayseri için değil Türkiye için çok önemli bir değer olduğunu söyledi. Çamlı, "Haseki dediğiniz insan sadece Kayseri için değil ülke içinde çok değerli bir şahsiyettir. Haseki Dediğiniz kişi Cumhuriyet Tarihinin en zor görevini üstlenmiş bir yiğit insandır. Kayserispor ile ilgili Haseki Bakan ilk defa mı destek alıyor. Haseki Bakan ekonomik gücü olan bir ailenin ferdidir. Haseki Bakanın Allah korusu zirve yapmıştır. Haseki Bakan Bu kulübün Onursal Başkanıdır buna kimse laf söyleyemez. Onun nasıl bir Allah Korkusuyla yoğrulmuş bir insan olduğunu herke çok iyi bililir. Konu bizim açımızdan polemik konusu olmaktan çıkmıştır.  Herkes işine baksın. O eleştrileri ciddiye bile almıyoruz"

"GÜCÜMÜ ALLAHTAN ALIYORUM"

Kayserispor'da göreve geldikten sonra özellikle Berna Gözbaşı'nın yaptığı harcamalar ve kulübün alacaklarına koydurduğu temliklerle ilgili usul hatası olduğunu tespit edip daha sonra konuyu mahkemeye taşıyan ve bunu yaparken de bazı kesimin yoğun tepkisini çeken Başkan Ali Çamlı, "Bu gücü nerden alıyorsunuz" şeklindeki soroyu "Ben kimseden güç almam Allah'tan başka kimseden güç almam. Benim Allah'tan başka kimseye verecek hesabım yok. 

2 MİLYON NÜFUSLU KAYSERİ'YE SORUMLU OLDUĞUM İÇİN HESAP SORMAM GEREKİYOR.

Başkan Ali Çamlı şöyle devam etti: "Ben bir işi yaparken Kayserispor Başkanlığı ateşten gömlek. Burayı yönetirken bir şeyi görürde üstünü örterseniz sizde vebal altına girersiniz. Ben birşey yapmıyorum Avukatlar inceleme yapıyor. Avukatlar diyorki bu temlik ile ilgili iptal davası açmazsanız sizde sorumlu olursunuz. Bu konunun incelenmesinden bir behis yokki. Ben doğru olanı yapıyorum. Ben bunu kimseyle husumetim olduğu için yapmıyorum. Ben bunları  Allah Korkusu olduğu için yapıyorum. 2 milyon nüfuslu Kayseri'ye sorumlu olduğum için bu araştırmaları yapıyorum. Kimse alınmasın gücenmesin" dedi. 

1 DAMLA SUYU İSRAF ETTİRMEYECEĞİM BUNUN İÇİN BAŞIMI KOYDUM ORTAYA

Kayserispor'a israfın gereksiz harcamaların önüne geçeceğini de kaydeden Çamlı, "Kayserispor'da 1 damla suyu israf ettirmeyeceğim. Bunun için başımı koydum ortaya. Benim dönemimde Kayserispor Kulübüne karşılıksız 1 kuruşluk bağış olursa karşılıksız Kayserispor'un kasasından 1 kuruş dahi çıkarsa bunun hesabını kamuoyuna ve Cenab-ı Allah'a vermeye hazırım. Ben bu kulübü Allah rızası için nasıl yönetilmesi gerekirse öyle yönetiyorum. Kayserispor şehrin en değerli markası. Ben kafamı önüme eğecek hiç bir işin içinde olmam. " dedi.

BU KULÜBÜ YÖNETEMEDİĞİMİ ANLADIĞIM AN BU KOLTUKTA OTURMAM

Kayseripor Kulübü Başkanı Çamlı, Kayserisopr'daki görevi ile ilgili, "Eğer bu kulübü yönetemediğimi anladığım an bu koltukta oturmam. Ben Kayserispor'a zarar verirsemde bunu öder bırakır giderim" dedi. 

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum