AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI DENİZ ÇAĞAN'DAN YENİ SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

Ak Parti Milletvekili Adayı Deniz Çağan’ın seçim gezileri, yeni sanayi bölgesiyle devam etti. Otomotiv sektörünün kalbi olan yeni sanayi bölgesinde esnafın görüş, öneri ve isteklerini dinleyen Deniz Çağan, önümüzdeki sürece ilişkin görüş alış verişinde bulundu.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI DENİZ ÇAĞAN'DAN YENİ SANAYİ ESNAFINA ZİYARET
19 Nisan 2023 - 13:29
Seçimlere 25 gün kala sahadaki çalışmalarını aralıksız sürdüren Ak Parti Milletvekili Adayı Deniz Çağan, yeni sanayi bölgesinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti. Ak Parti’nin bir diğer milletvekili adayı Mahmut Gürcan ve İl Yürütme Kurulu Üyesi Şaban Elbiz, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Efe ile İl Gençlık Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Yunus Emre Köse ve Ramazan Ercan’ın da eşlik ettiği ziyarette esnafla sohbet eden Deniz Çağan, sektörün durumu ile ilgili bilgiler aldılar. 
Kayseri için eski sanayi bölgesinin otomotiv sektörünün kalbi konumunda olduğunu kaydeden Çağan, çalışma hayatının içerisinde bulunduğu zorlukları bildiklerini belirterek, bu zorlukları gidermek adına vargüçleri ile zalışacaklarını söyledi.
Toplumun farklı kesimlerine yönelik yapmış oldukları ziyaretlerde partilerine büyük bir teveccüh ve güven olduğunun altını çizen Çağan, “Şahsıma ve değerli dava arkadaşlarıma göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Bizlerde sizlerin gösterdiği bu teveccühe layık olmak adına tüm enerjimizi harcıyoruz. 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlerle birlikte değerli hemşehrilerimizin bizlere yeniden yetki vereceğine olan inancımı yinelemek istiyorum. Ak Parti iktidarının ülkeye kazandırdığı değerleri daha da üst noktalara taşımak için sizlerin desteği çok önemli. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği gibi halkımızı ilgilendiren her kararı, bir araya gelerek, ortak akıl, anlayış ve uzlaşmayla alıyoruz. Yapmış olduğumuz ziyaretlerde, bunun en güzel göstergesi. Allah’a hamdolsun iktidarımız boyunca hem ilimizde hem ülkemizde devasa yatırımlar hayata geçti. Bu yatırımlardan birisi de hiç şüphesiz milli ve yerli otomobilimiz TOGG. Türkiye'nin Otomobili TOGG'un dışa açılım planlamasındaki öncelikli hedefi Avrupa piyasasında söz sahibi konuma gelmek.
Yaygın bir şarj alt yapı sistemi kurarak, küresel elektrikli Otomobil pazarına girmeye hazırlanan TOGG’un servis hizmetleride siz değerli sanayi esnafımız tarafından verilecek. Bu vesile ile bir kez daha göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve sıcak ev sahipliğinizden dolayı teşekkür ederken sonuna geldiğimiz ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ederek, ramazan bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum” dedi.
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum