AK PARTİ KAYSERİ ADAY LİSTESİ AÇIKLANDI  ÖZHASEKİ İLE BİRLİKTE MEVCUT VEKİLLERDEN HİÇBİRİ LİSTEDE YER ALMADI HULUSİ AKAR İSE 1. SIRADA  

    Ak Parti'nin Kayseri milletvekili aday listesi nihayet açıklandı. 2023 AK Parti Kayseri 28. Dönem Milletvekili Aday Listesi komu oyu ile paylaşıldı listenin başında Husuli Akar var. Aday olmak istemediğini aylar öncesinden açıklayan Mehmet Özhaseki ise ne Kayseri'de ne de başka ilde aday gösterilmedi

    AK PARTİ KAYSERİ ADAY LİSTESİ AÇIKLANDI  ÖZHASEKİ İLE BİRLİKTE MEVCUT VEKİLLERDEN HİÇBİRİ LİSTEDE YER ALMADI HULUSİ AKAR İSE 1. SIRADA  
    09 Nisan 2023 - 17:31 - Güncelleme: 09 Nisan 2023 - 18:07
    AK PARTİ KAYSERİ ADAY LİSTESİ AÇIKLANDI  ÖZHASEKİ İLE BİRLİKTE MEVCUT VEKİLLERDEN HİÇBİRİ LİSTEDE YER ALMADI HULUSİ AKAR İSE 1. SIRADA  

    Ak Parti'nin Kayseri milletvekili aday listesi nihayet açıklandı. 2023 AK Parti Kayseri 28. Dönem Milletvekili Aday Listesi komu oyu ile paylaşıldı listenin başında Husuli Akar var.  Aday olmak istemediğini aylar öncesinden açıklayan Mehmet Özhaseki ise ne Kayseri'de ne de başka ilde aday gösterilmedi. 

    Mevcut vekillerden kimse listede yok

    AK Parti'in Kayseri listesinde sadece Özhaseki değil, mevcut milletvekillerinden hiçbiri yer almadı. Mehmet Özhaseki, Taner Yıldız, İsmail Tamer, Emrah Karayel, Nergis Atçı ve Mustafa Elitaş listede yer almazken başka illerdende listeye girmediler. 

    Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ilk sırada yer alırken 2. sıradaki isim Ayşe Bölürler ise Kayseri için sürpriz isim oldu. 1 60 yaşında olan ve 1963 Nevşehir  Ürgüp Doğumlu olan Yenişafak yazarı Ayşe  Böhürler'in 2. sırada yer alması Kayseri Ak Parti tabanında da şaşkınlık yarattı. Listede 3. sırada ise il başkanı Şaban Çopuroğlu yer alırken listenin 4. sırasında ise Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahit Cıngı'nın yer alması dikkat çekti. 

    İşte Ak Parti'nin 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Kayseri 28. Dönem Milletvekili Aday Listesi:



    MEHMET ÖZHASEKİ ADAYLARA BAŞARILAR DİLEDİ

    Bu dönem aday olmak istemediğini aylar öncesinden deklare eden Mehmet Özhaseki ise aday listelerinde ne Kayseri ne de başka bir şehirde yer almadı. Özhaseki sosyal medya hesabınmdan yaptığı paylaşımda ise adaylara başarı diledi. İşte Özhaseki'nin o paylaşımı:

     AK Parti olarak, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi aday listemizi Yüksek Seçim Kurulu'na sunduk. Ülkemize ve şehirlerimize hayırlı, uğurlu olsun. Bütün adaylarımıza başarılar diliyorum.
    Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Partimizin ve Cumhur İttifakımızın başarısı için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Milletimiz her zaman olduğu gibi en doğru kararı verecektir. İnşallah 14 Mayıs’ta büyük bir zafer kazanacağız.


     

    Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum