ACI KAYIP: BİLLUR KAHVE'NİN SAHİPLERİNDEN MEHMET BİLLUR HAYATINI KAYBETTİ

    Kayseri'nin tanınmış esnaflarından Kayseri'nin meşhur kahve markası Billur Kahve'nin sahiplerinden Mehmet Billur 73 yaşında hayata veda etti.

    ACI KAYIP: BİLLUR KAHVE'NİN SAHİPLERİNDEN MEHMET BİLLUR HAYATINI KAYBETTİ
    11 Aralık 2022 - 16:17 - Güncelleme: 11 Aralık 2022 - 16:36
    Kayseri'nin tanınmış esnaflarından  Kayseri'nin meşhur kahve markası Billur Kahve'nin sahiplerinden Mehmet Billur 73 yaşında hayata veda etti.   

    Eğitim Gücü Sen Kayseri Şube Başkanı Yasemin Çandır'ın amcası

    Methiye Özköse Billur'un eşi ve Eğitim Gücü Sendikası Kayseri Şube Başkanı Yasemin Çandır'ın da amcası olan Mehmet Billur bir süredir KOAH tedavisi görüyordu 2011 yılında ise a beyin kanaması geçirmişti.  Dün yaşam mücadelesini kaybeden  Mehmet Billur, Hulusi Akar Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Kayseri Şehir Mezarlığı'ndaki aile mezarlığında toprağa verildi. 



    Mehmet Billur'un cenaze törenine Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Adnan İnce Toprak, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP ve Ak Parti il yönetim kurulu üyeleri, yakınları ve çok sayıda dostları katıldı.



    Mehmet Billur'un ölümü yakınlarını büyük bir yasa boğarken geride bu fotoğraflar kaldı





    Yasemin Çandır sosyal medya hesabından amcası için paylaşım yaptı:

    Eğitim GÜcü Sen Kayseri Şube Başkanı Yasemin Çandır Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımda ise şu ifadelere yer verdi: "Halam Methiye Özköse Billur un kıymetli eşı Mehmet amcamı son yolculuğuna ugurlamış olmanın derin üzüntüsü içindeyiz. Allah rahmeti ile muamele etsin biz cok güzel bir insanı kaybettik." 




    AYAKLIGASTE.COM ailesi olarak merhuba Allah'tan rahmet yakınlarına başsağılğı diliyoruz.

    Haber: Mustafa DURAN, AYAKLIGASTE.COM

     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum