ZAFER PARTİSİ KAYSERİ TEŞKİLATI HALK ÇALIŞTAYI YAPTI

Zafer Partisi tüm vatan sathında yürüyüşünü sürdürüyor. Ankara ve İzmir'den sonra 3. Halk Çalıştayı 7 Mayıs Cumartesi günü genel başkan yardımcılarının katılımı ve sunumları ile NewWay otelde yapıldı.

ZAFER PARTİSİ KAYSERİ TEŞKİLATI HALK ÇALIŞTAYI YAPTI
09 Mayıs 2022 - 17:13 - Güncelleme: 09 Mayıs 2022 - 17:16
Zafer Partisi İl Başkanı Av. Serap Altuntaş Kayseri'de gerçekleştirilen çalıştay ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

Zafer Partisi Halk Çalıştayında genel başkan yardımcıları ve genel merkez yöneticileri Doç. Dr. Tuğrul Kihtir, Dr. Aslan Yaman, Dr. Hüseyin Sungur sunum ve açıklamalar yapmışlardır.

Çalıştaya GİK üyesi İsmail Tanrıöven, il başkanı Serap Altuntaş, Kocasinan, Melikgazi, Talas, Hacılar, Bünyan ve Yahyalı ilçe başkanları ile il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katılmıştır. Çalıştaya olan ilgilin yüksekliği nedeniyle bir kısım katılımcılar ayakta izlemek durumunda kalmıştır.

Çalıştayın açılış konuşmasını yapan Serap Altuntaş Zafer Partisini “sığınmacılardan başka projeniz yok mu” diye eleştirenlerin aslında “Zafer Partisine sığınmacılardan başka projeniz yok mu diye sormaktan başka projeleri olmadığını” ifade etmiş ve Zafer Partisinin her alanda donanımlı kadrolar tarafında hazırlanan her alanda sorunları çözecek projelerle geldiğini söylemiştir. Altuntaş partinin kuruluş süreci ve devam eden çalışmalarını da açıklamıştır.

Zafer Partisi Halk Çalıştayında genel başkan yardımcıları ve genel merkez yöneticileri Doç. Dr. Tuğrul Kihtir, Dr. Aslan Yaman, Dr. Hüseyin Sungur “Türkiye’de sığınmacıların ekonomiye etkileri”, “Türkiye’nin sağlık sorunları ve çözüm yolları”, Türkiye Ekonomisinin Durumu ve Çözüm Yolları”, “Hayvansal Üretim ve Gıda Güvenliği” konularında sunumlar ve açıklamalar yapmışlardır.

Konuşmacılar yapılacak tasarruf ve yanlış kaynak kullanımı ve yandaşa usulsüz kaynak aktarımının önlenmesi ile ek kaynağa ihtiyaç duymadan, vatandaşa ejk yük getirmeden 40 milyar dolar kaynak sağlanabileceğini, bununla temel tüm sorunların çözülebileceğini verdikleri rakam ve bilgilerle açıkladılar. Sığınmacılara harcanan 100 milyar doların 6 milyarı ile tarım ve tarım kesiminin tüm sorunlarının çözülebileceğini açıkladılar.

Konuşmacılar Zafer Partisi ekonomik ilkelerini “Planlı Ekonomi ve Sürdürülebilir Kalkınma, Hızlı Ekonomik Büyüme, Güçlü Bir Sosyal Devlet, İhracata Dayalı, İthal-İkameci Üretim Ekonomisi, Özel Teşebbüs Öncelikli Karma Ekonomik Sistem, Hukukun Üstün Olduğu ve Haklı Rekabet Şartlarının Daima Korunduğu Bir Türkiye” ve 30 civarında ilke olarak ifade etmiştir.

Tarım, hayvancılık ve gıda güvenliğinin de ülkenin temel sorunlarından olduğunu açıklayan konuşmacılar çözüm önerilerini ve politikalarını anlatmışlardır.

Yine temel sorunlardan olan sağlık ve sağlık sistemine ilişkin sorunlar da açıklanarak Zafer Partisinin çözüm politikaları ortaya konulmuştur.

Sunum aralarında ve çalıştay sonunda konuşmacılar katılımcıların görüşlerini almış ve sorularını cevaplamıştır.

Çalıştaya ilgilin yoğunluğu nedeniyle çalıştay planlanandan yaklaşık 2 saat daha uzun sürmüştür.   

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum