ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKANI KAYSERİ ZİYARETİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit ÖZDAĞ bir dizi ziyaret ve açılışlar için 04.11.2022-05.11.2022 tarihlerinde Kayseri’ye gelmiştir.

ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKANI KAYSERİ ZİYARETİ
08 Kasım 2022 - 12:57
4 Kasım sabahı Kayseri’ye gelen Genel Başkan Ümit Özdağ,  oldukça yoğun bir katılım ile Ambar mevkiinden karşılanmış ve ardından il binasına gelmiştir. İl binasında yerel basınla söyleşi yaptıktan sonra Cuma namazını kılmak üzere Bürüngüz Camiine hareket etmiştir. Cemaatin de yoğun ilgisini alan Özdağ, akabinde esnaf ziyareti yapmıştır. Bu esnada esnaf ve vatandaşlarla görüşme ve onların dertlerini dinleme fırsatı bulmuştur. Kapalı Çarşı Yaşatma ve Koruma Güzelleştirme Derneği, Anadolu Sakatlar Derneği ve ardından Kayseri Esnaf Odaları Birliği (KESOB) ziyaretlerinde bulunmuştur. Bu ziyaretlerin ardından Kent Türk Tv kanalında İlter Sağırsoy ile canlı yayın gerçekleştirmiştir.  Daha sonra ise Gültepe Kültür Merkezinde, Türkiye’nin Gerçek Sorunları başlıklı konferans vermiştir.

 İyi Parti Felahiye kurucu ilçe başkanının da katılım yaptığı konferansta İlçe başkanı Özcan ÖZAR partisinden istifa ederek Zafer Partisi saflarına katılmıştır. Ayrıca konferansa katılımın ve ilginin yüksek olduğu gözlerden kaçmamıştır.

 5 Kasım sabahı Develi’ye hareket eden başkan ve partililer, esnaf ve vatandaş ziyaretinin ardından Develi ilçe binasının açılışını yapmıştır. Açılış esnasında Gelecek Partisi İlçe Başkanı Tayfun Özçınar ve yönetiminden 12 kişi Zafer Partisi saflarına katılmış ve rozetlerini Genel Başkan Ümit Özdağ takdim etmiştir.

Parti il yöneticilerinin daha önce tepki gösterdiği siyanür zehirlenmesine konu olan Öksüt madencilik işletmesinin bulunduğu sahaya giden Ümit Özdağ, civa zehirlenmesine maruz kalan işçilerle konuştu. Daha sonra Talas İlçesine geçerek ilçe binasının açılışını yaptı ve gençlerle sohbet etti.

Ümit Özdağ’ın oturdukları kafeye girdiğini gören gençlerin gözlerindeki tebessümü gören Özdağ “Gençlerimizin bize olan güveni, gülen gözlerinden okunuyor. Biz de bu güveni kırmadan onlar için en refah ortamın kurulması için gereken çalışmaları yapacağız” dedi.

İki günlük yoğun temponun ardından Ümit Özdağ Kayseri’den ayrıldı. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum