YRP'Lİ BAŞKAN ADAY ADAYI UMSU KOCASİNAN BELEDİYESİNİN GİRİŞİNE "RÜŞVET ALANDA VERENDE MEL'UNDUR" TABELASINI ASTIRACAĞIM

    Yeniden Refah Partisi Kocasinan Belediyesi Başkan Aday Adayı ve milli görüş belediyeciliğinin savunucusu İş İnsanı Davut Umsu göreve geldiği ilk gün belediyenin girişine "‘Rüşvet alanda verende melundur’’" tabelasını astıracağını söyledi.

    YRP'Lİ BAŞKAN ADAY ADAYI UMSU KOCASİNAN BELEDİYESİNİN GİRİŞİNE "RÜŞVET ALANDA VERENDE MEL'UNDUR" TABELASINI ASTIRACAĞIM
    08 Aralık 2023 - 09:40 - Güncelleme: 08 Aralık 2023 - 09:51
     
    Yeniden Refah Partisi Kocasinan Belediyesi Başkan Aday Adayı ve milli görüş belediyeciliğinin savunucusu İş İnsanı Davut Umsu göreve geldiği ilk gün belediyenin girişine "‘’Rüşvet alanda verende mel'undur’’ tabelasını astıracağını söyledi. 

    YRP'li Kocasinan Belediyesi Başkan Aday Adayı Davut Umsu, Kocasinan Belediyesi'nde başkanlık koltuğuna oturacaklarını ve belediyeyi  milli görüş ruhu ile yöneteceklerini söyledi.

    Umsu, ekonomik sorunların yaşandığı ve belediyelerin borçlu olduğu bir dönemde aday olmakla ateşten bir gömlekte giydiklerini belirterek şöyle devam etti:

    "Ülkedeki ekonomik buhran herkesçe bilinen bir gerçek. Enflasyon tavan yapmış faizler uçmuş, emekli çalışan ayrımı hat safhada. Memur ve emekli maaşları arasında uçurumlar söz konusu. Emekli 7.500 TL'ye mahkum edilmiş belediyeler borç batağına saplanmış böyle bir dönemde göreve talip olmak hakikatan yürek ister ve o yürek te elhamdülillah bizde var."

    EKONOMİ BÖYLE KÖTÜ DURUMDAYKEN MİLLİ GÖRÜŞ ZİHNİYETİNE SAHİP BELEDİYE BAŞKANLARINA  ŞİDDETLE İHTİYAÇ VAR 

    Kocasinan Belediye Başkan Aday Adayı Davut Umsu, bu ülkenin ve Kayseri'nin ve aday olduğum Kocasinan Belediyesi'nin şiddetli milli görüş zihniyetli yönetecilere ihtiyacı var. Ülkemizin ekonomisi ve belediyeler bu haldeyken tamda bize, bizden ve bizim gibi olan milli görüşlü kardeşlerimize ihtiyaç hâsıl olmaktadır." dedi.

    BU ENKAZ BAŞKA TÜRLÜ TEMİZLENMEZ

    Ortada bir enkaz olduğunu savunan Başkan Adayı Davut Dumsu, bu enkazında illaki Milli Görüş ruhu ile temizleneceğini söyledi. Umsu şöyle devam etti: "Milli görüş belediyeciliğinin ve yöneticiliğinin liyakatle gerekli mevki ve görevlere gelmelerine ülke olarak ihtiyacımız vardır ki zaten başka türlü bu enkazlar da temizlenemez." dedi.

    "BELEDİYE GİRİŞİNE RÜŞVET ALANDA VERENDE MEL'UNDUR  O YAZILI TABELAYI ASTIRACAĞIM"

    Başkan Adayı Davut Umsu,  şöyle devam etti "Daha önceden olduğu gibi milli görüş belediyeciliğini tüm yurdumuzda yeniden hâkim kılarak   ‘’Rüşvet alanda verende melundur’’ tabelasını belediye girişlerine yine yeniden asıp bu kutlu hizmette beldemize faydalı olmaya gerektiğinde de elimizi taşın altına koymaktan da geri durmayacağımızı bildirmek isterim. Bunun içinde gece gündüz çalışıp genel başkanımız Fatih Erbakan’a layık olmaya çalışacağız inşallah. "

    Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum