YRP KOCASİNAN ADAY ADAYI DAVUT UMSU: HER ZAMAN PARTİMİN NEFERİYİM BİZDE SADAKAT ESASTIR

Yeniden Refah Parti'nin Kocasinan Belediyesi aday adayı Davut Umsu, suskunluğunu bozdu ilk kez AYAKLIGASTE.COM 'a konuştutu. Umsu, "Her zaman partimin neferiyim bizde sadakat ve itaat esastır" dedi.

YRP KOCASİNAN ADAY ADAYI DAVUT UMSU: HER ZAMAN PARTİMİN NEFERİYİM BİZDE SADAKAT ESASTIR
12 Ocak 2024 - 16:16 - Güncelleme: 12 Ocak 2024 - 16:36
Yeniden Refah Parti'nin Kocasinan Belediyesi aday adayı Davut Umsu,  suskunluğunu bozdu  ilk kez AYAKLIGASTE.COM 'a konuştu. Umsu, "Her zaman partimin neferiyim bizde sadakat ve itaat esastır" dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi'nin Kocasinan Belediyesi başkanlığı adayı için kesin gözüyle bakılan Davut Umsu'nun yerine Önder Narin'i açıklaması Kayseri'de büyük bir sürpriz olarak karşılanmıştı. 

Evli ve 3 Çocuk Babası olan milli görüş ruhunu her alanda benimsemiş bir karaktere sahip olan Davut Umsu   Partinin temayül yoklamasında tek adayı olarak seçime girmiş ve  delegelerin büyük çoğunluğunun oyunu almıştı. Daha sonra saha çalışmalarına da başlayan ve adaylığına kesin gözle bakılan Davut Dumsu aday gösterilmemesi hususunda sessizliğini AYAKLIGASTE.COM'a bozdu.



Bizde  itaat ve  sadakat esastır 

Haber Sitesi'nin Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Duran7a özel açıklamalarda bulunan Davut Umsu, bu durum karşısında kesinlikle kırgınlık olmadığını ve partinin her daim neferi olarak çalışmalarını artarak sürdüreceğini söyledi. Davut Umsu aday adaylık sürecinde çok kısa bir zaman zarfında bile parti tabanında büyük bir sevgiyle karşılanmış  ve halk tarafından büyük bir kabul görmüştü. 

Umsu şöyle devam etti: "Bizler dava adamıyız   bizde itaat ve sadakat esastır. Genel Başkanımız genel merkezimiz neyi uygun gördüyse ona tabi oluruz. Partimize asla  kırgın değiliz böyle lüksümüz de zaten yok. " dedi.

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum