YRP'DEN FELAHİYE'DE MİTİNG HAVASINDA SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI!

Yeniden Refah Partisi'nin Felahiye Belediye Başkan Adayı Tecrübeli Mali Müşavir Aycan Karadavut ilçede seçim bürosunu açtı. Adeta miting havasında gerçekleştirilen seçim bürosu açılışına kabalık bir vatandaş topluluğu ve partililer katıldı.

YRP'DEN FELAHİYE'DE MİTİNG HAVASINDA SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI!
25 Şubat 2024 - 19:48 - Güncelleme: 25 Şubat 2024 - 20:13
Yeniden Refah Partisi'nin Felahiye Belediye Başkan Adayı Mali Müşavir Aycan Karadavut ilçede seçim bürosunu açtı.  



Yeniden Refah Partisi'nin Felahiye'de seçim bürosu açılışı yapıldı. Adeta miting havasında gerçekleştirilen seçim bürosu açılışına  kabalık bir vatandaş topluluğu ve partililer katıldı. 
Felahiye'de milli görüş belediyecilğini getirmek için ilçeye kalıcı hizmetler kalıcı eserler bırakmak için göreve talip olduklarını kaydeden Aycan Karadavut ilçede büyük bir coşku ve sevgi seli ile karşılandı.



YRP Felahiye ilçe seçim bürosu açılışına ise YRP'nin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Abdullah Özkiriş, İl Başkanı Abdullah Turaç, Kocasinan Belediye Başkan Adayı Önder Narin il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri çok sayıda partili ve kalabalık bir vatandaş topluluğu kattıldı. 



Esnaf ziyaretleri yapıldı

İlçede yoğun bir çalışma programı yapan Felahiye Belediye Başkan Adayı Ayvan Karadavut, beraberindeki Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özkiriş ve il başkanı Turaç ile birlikte Kayapınar  Büyük Toraman ve ilçe merkezinde  esnaf ziyaretlyeri geerçekleştirdiler. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Aycan Karadavut'a esnaflardan ve vatandaşlardan yoğun bir ilgi ve sevgi seli oluştu. 



Çalmadık kapı bırakmayacağız..

Felahiye Belediye Başkanı adayı  Mali Müşavir Aycan Karadavut, ilçede yoğun bir çalışma içine girdiklerini vatandaşlar tek tek görüşerek sorunlarını dinleyip projeleri anlattıklarını söyledi. Karadavut,  İlçede çalmadık   kapı bırakmayacaklarını ilçenin kalkınması için gereken bütün çalışmaları yapacaklarını söyledi.  

Seçimlerden zaferle çıkacağız

31 Mart yerel seçimlerinden Yeniden Ferah Partisi'nin zaferle çıkacağını söyleyen Karatavut, "Son genel seçimlerde oylarını önemli ölçüde artıran Yeniden Refah Partisi 31 Mart Yerel seçimlerinde de oy patlaması yapacaktır. Halkımız milli görüşü benimsiyor. Belediyelerde de Milli Görüş belediyeciliğini yeniden getireceğiz. Halkımıza gerçek anlamda hizmet götüreceğiz" dedi.

İşte Felahiye Belediye Başkan adayı tecrübeli  Mali Müşavir Aycan Karadavut'un biyografisi: 

1974 yılında Kayseri ili Felahiye ilçesi Darılı köyünde doğdu. İlk ve ortaöğretimimi Darılı köyünde tamamladı. Lise eğitimimi Kayseri Atatürk Ticaret Lisesi’nde, üniversite eğitimimi Erciyes Üniversitesi muhasebe bölümü ve Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler
Fakültesi İșletme Bölümü’nde tamamladı.



15 yıla yakın özel sektörde muhasebe finans müdürlüğü yaptı. Bu süreçte farklı sektörlerde çalıșma fırsatı buldu. Çalıștığım șirketler inmalitablolarını hazırladı, vergi beyannamelerini düzenledi, bütçe ve raporlama süreçlerine katkıda bulundu,denetim ve danıșmanlık hizmetleri verdi. Ayrıca ekipyönetimi, projeyönetimi, müșteriilișkileri gibi konularda dadeneyim kazandı.

Aycan Karadavut, 2008 yılından itibaren kendi ofisinde bağımsız olarak özel sektörlerin mali müșavirlik hizmeti yapmakta. Bu kapsamda denetleme, teșvik ve desteklerden yararlanma gibikonularda danıșmanlık veriyor. Ayrıca mesleki gelișimimi sürdürmek için seminerlere,
eğitimlere ,kongrelere katılıyor. Evli ve 3 çocuk babası . Karadavut, ailesiyle vakit geçirmeyi, seyahat etmeyi, kitap okumayı ve  spor yapmayı seviyor

Haber: Mustafa Duran  /  AYAKLIGASTE.COM 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum