YOK ARTIK BÜNYAN'DA KAMYONU GETİRİP EVLERİ SOYDULAR!

    Kayseri'nin Bünyan İlçesi Sultanhanı Mahallesi'ndeki bir ikamette güpegündüz kamyonla gelip evi soydular. İki hırsız girdikleri 3 ayrı evde evdeki televizyon. buzdolabı çamaşır makinesi fırın halı ağaç testeresi gibi kıymetli ne kadar eşya varsa kamyona yükleyip kaçmaya çalıştılar ancak jandarma ekipleri hırsızları kıskıvrak yakaladı.

    YOK ARTIK BÜNYAN'DA KAMYONU GETİRİP EVLERİ SOYDULAR!
    21 Şubat 2023 - 10:15
    Kayseri'nin Bünyan İlçesi Sultanhanı Mahallesi'ndeki bir ikamette güpegündüz kamyonla gelip evi soydular. İki hırsız girdikleri 3 ayrı evde evdeki televizyon. buzdolabı çamaşır makinesi  fırın halı ağaç testeresi gibi kıymetli ne kadar eşya varsa kamyona yükleyip kaçmaya çalıştılar ancak jandarma ekipleri hırsızları kıskıvrak yakaladı. 
    İl Jandarma Komutanlığı hısızlık olayı ile ilgili şu açıklamayı yaptı:


    Malvarlığına Karşı  Suçlar/ Hırsızlık / Evden Hırsızlık
    (Suç Üstü Yakalama)_

    Kayseri İl Jandarma Komutanlığı Bünyan İlçe J.K.lığı tarafından 21.02.2023 günü saat:03.00 sıralarında icra edilen önleyici kolluk devriyesi esnasında; Sultanhanı Mahallesi Dagılgal mevkiinde   H.D.B. ve S.K.*isimli şahıslar A.S, S.S, C.S ve H.I.S isimli şahısların  ikametgahlarından 50.. plakalı araç ile esyaları çaldıkları (Çamaşır Makinası,fırın,halı,ağaç testeresi,spiral, kıyma makinası,televizyon) esnada suç üstü yakalanmışlardır. Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcısının talimatı ile tahkikata başlanılmış olup, H.D.B. ve S.K. isimli şahıslar 21.02.2023 günü Bünyan C.Başsavcılığına sevk edilmek üzere gözaltına alınmıştır.

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum