YEŞİL DÖNÜŞÜMÜN KALBİ KAYSERİ' DE ATACAK….. "TÜRKİYE YÜZYILINDA YEŞİL DÖNÜŞÜM ZİRVESİ"

Mimar ve Mühendisler Grubu Kayseri Şube Başkanı ​​​​​​​Sefa Karademir   14 Ekim 2023 tarihinde Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Kayseri Şubesi tarafından Erciyes Kültür Merkezi (EKM) ‘n de düzenleneğini duyurdu.

YEŞİL DÖNÜŞÜMÜN KALBİ KAYSERİ' DE ATACAK….. "TÜRKİYE YÜZYILINDA YEŞİL DÖNÜŞÜM ZİRVESİ"
25 Eylül 2023 - 14:22
Mimar ve Mühendisler Grubu Kayseri Şube Başkanı Sefa Karademir   14 Ekim 2023 tarihinde Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Kayseri Şubesi tarafından Erciyes Kültür Merkezi (EKM) ‘n de düzenleneğini duyurdu.

Sefa Karademir açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Etkinliğin açılışı Çevre , Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sn.Mehmet ÖZHASEKİ ‘nin katılımı ile 14 Ekim 2023, Cumartesi günü saat 10:00’da yapılacaktır. Açılışı takiben alanında uzman ulusal konuşmacıların katılımlarıyla farklı konu başlıklarında “Yeşil Binalarda Dönüşüm ,YEsTR ve Sanayide Yeşil Dönüşüm, ” konuları konuşulacaktır. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı , çevre sektörünün önde gelen sivil toplum kuruluşları ve sektör temsilcilerinin destekleriyle organize edilen zirve ile Türkiye Yüzyılı Hedefi olarak ortaya konulan Yeşil Dönüşüm hedefinin, konunun uzmanlarınca anlatılması ve ülkemizin kalkınma hedeflerinin gerçekleşmesi için ne derece önemli olduğu vurgusunun yapılması planlanmaktadır. Bu kapsamda etkinlik sonrasında etkinliğin çıktıları raporlanarak ilgili kurum ve kuruluşlar ile paylaşılacak ve sektörün hizmetine sunulacaktır. Ayrıca etkinlik sırasında sektörün; kamu, özel sektör, sivil toplum kuruluşları ve akademi boyutunu temsil eden paydaşlarının aynı platformda bir araya gelmesi ve etkileşimde bulunması hedeflenmektedir. Tüm kamuoyunun katılımına açık olacak bu zirveye her alanda geniş katılımın olması beklenmektedir. Düzenleyeceğimiz bu zirveyi siz değerli basın mensuplarının dikkatine sunar , katılım gösterip destek vermenizi rica ederiz."  

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum