• Reklam

YERLİ VE MİLLİ PARTİ'DEN TÜRK FUTBOLUNA ÇAĞRI

Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, Türk futbolunun içinde bulunduğu duruma dikkat çekerek, gençlere ve çocuklara daha iyi bir spor ortamı sunma çağrısında bulundu. Mutlu, Türk futbolunun gerçek değerinin çok daha yüksek olduğunu vurgulayarak, "Yerli ve milli" duyguların unutulmaması gerektiğini belirtti.

YERLİ VE MİLLİ PARTİ'DEN TÜRK FUTBOLUNA ÇAĞRI
28 Şubat 2024 - 10:06
TÜRK FUTBOLUNUN DEĞERİNE VURGU

YMP Genel Başkanı Mutlu, "Türk futbolunun gerçek değeri bu değil. 'Yerli ve milli' duygularımızı unutmayalım. Türk futbolu, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor'un rekabeti ile ayakta kalır," diyerek, Türk futbolunun büyük takımlar arasındaki rekabetin önemine işaret etti.

GENÇLERİ SPORA TEŞVİK

Mutlu, çocuklar ve gençlerin sporun birleştirici gücünden mahrum bırakılmasına karşı çıktı ve "Çocuklarımız ve gençlerimizi en güzel oyundan uzaklaştırmanın planlarını yapanlara izin vermeyeceğiz," şeklinde konuştu. Spor sevdalısı bir lider olarak, gençlere iyi örnek olma sorumluluğunun farkında olduğunu ifade etti.

TEMİZ ELLER, TEMİZ FUTBOL

Yerli ve Milli Parti'nin, "temiz eller, temiz futbol" sloganıyla, Türk futbolunda şeffaflık ve adillik ilkelerini ön planda tutmayı hedeflediği belirtildi. Mutlu, bu yönde atılacak adımların, gençlerin sporla daha sağlıklı ve ahlaki değerlerle iç içe olmasını sağlayacağını vurguladı.

Genel Başkan Teoman Mutlu'nun bu açıklamaları, Türk futbolunun geleceğine yönelik olumlu bir değişimin kapısını aralayabilecek nitelikte değerlendiriliyor. Yerli ve Milli Parti'nin, Türk futbolunu daha iyi bir geleceğe taşıma konusundaki kararlılığı, spor ve siyaset çevrelerinde geniş yankı uyandırmaya devam ediyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum