YENİDEN REFAH PARTİSİ'NİN KOCASİNAN'DA ADAYLIĞINA KESİN GÖZLE BAKILAN İSMİ DAVUT UMSU GENEL MERKEZ'DE !

"Kocasinan'da Belediye Başkanı olunca belediye girişine 'Rüşvet alanda verende mel'undur' tabelası astıracağım" sözleri ile dikkati çeken ve Yeniden Refah Partisi'nin Kayseri Kocasinan'da adaylığına kesin gözle bakılan Davut Umsu, dün parti içi eğitim çalışması için Yeniden Refah Partisi'nin Ankara'daki Genel Merkezi'ne davet edildi.  

YENİDEN REFAH PARTİSİ'NİN KOCASİNAN'DA ADAYLIĞINA KESİN GÖZLE BAKILAN İSMİ DAVUT UMSU GENEL MERKEZ'DE !
20 Aralık 2023 - 14:21 - Güncelleme: 20 Aralık 2023 - 15:08
YENİDEN REFAH PARTİSİ'NİN  KOCASİNAN'DA ADAYLIĞINA KESİN GÖZLE BAKILAN İSMİ DAVUT UMSU GENEL MERKEZ'DE..!

"Kocasinan'da Belediye Başkanı olunca belediye girişine 'Rüşvet alanda verende mel'undur' tabelası astıracağım" sözleri ile dikkati çeken ve Yeniden Refah Partisi'nin  Kayseri Kocasinan'da  adaylığına kesin gözle bakılan Davut Umsu, dün eğitim faaliyeti için Yeniden Refah Partisi'nin Ankara'daki Genel Merkezi'ne davet edildi.

Kocasinan Belediyesi'nde tek aday

Yeniden Refah Partisi Kayseri'de geçtiğimiz günlerde metropol ilçe Kocasinan'ın da aralarında bulunduğu 4 ilçede temayül yoklaması yapmış ve Kocasinan İlçesi'nde tek aday olan Davut Umsu temayülde oy kullananların büyük çoğunluğunun oyunu almıştı. 
Temayülde Yeniden Refah Partisi'nin Kayseri il ve ilçe yöneticileri olmak üzere 200'ün üzerinde kişi oy kullanmıştı.



"Partimiz eğitim faaliyetlerine büyük önem veriyor"

YRP'nin Kayseri Kocasinan ilçesinde adaylığına kesin gözle bakılan Davut Umsu, dün eğitim faaliyetleri çalışması için  Yeniden Refah Partisi'nin Ankara'daki Genel Merkezi'ne davet edildi.  Davut Umsu Yeniden Refah Partisi'nin eğitim faaliyetlerini büyük önem verdiğini kaydetti. 



Kesin adaylar 25 Aralık'ta açıklanıyor.

Yapılan temayül sonuçları ise mühürlenerek Ankara'da Genel Merkezi gönderilmişti.   Parti genel merkezinin ise temayül sonuçlarını 25 Aralık'ta açıklaması bekleniyor. Yapılan temayül yoklamasının ardından oylamada en fazla oyu alan aday adayları, eğitim faaliyetleri için dün  Genel Merkeze'e davet edildi. 

Kocasinan Aday adayı Davut  Umsu'nun mülakat için de yine  YRP Genel Merkezi'ne davet edileceği kaydedildi.  Genel Merkez'in adaylığı kesinleşen isimleri 25 Aralık Pazartesi günü açıklaması bekleniyor. Davut Umsu'nun Kocasinan Belediye Başkan adaylığına ise kesin gözüyle bakılıyor. 

DAVUT UMSU: "SEÇİLİRSEM KOCASİNAN BELEDİYESİNİN GİRİŞİNE RÜŞVET ALANDA VERENDE MEL'UNDUR" TABELASI ASTIRACAĞIM DİYE AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Yeniden Refah Partisi Kocasinan Belediyesi Başkan Aday Adayı ve milli görüş belediyeciliğinin savunucusu İş İnsanı Davut Umsu göreve geldiği ilk gün belediyenin girişine "‘Rüşvet alanda verende melundur’" tabelasını astıracağını söylemişti. 


Haber:  Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum