YENİDEN REFAH PARTİSİ KOCASİNAN'DA TEMAYÜL YAPTI: DAVUT UMSU'NUN ADAYLIĞI KESİN GİBİ!

Yeniden Refah Partisi Kayseri'de dün metropol ilçe Kocasinan'ın da aralarında bulunduğu 4 ilçede temayül yoklaması yaptı. Temayülde Kocasinan Belediyesi'nin tek adayı olarak Davut Umsu parti yöneticileri tarafından oylandı.

YENİDEN REFAH PARTİSİ KOCASİNAN'DA TEMAYÜL YAPTI: DAVUT UMSU'NUN ADAYLIĞI KESİN GİBİ!
18 Aralık 2023 - 16:06 - Güncelleme: 18 Aralık 2023 - 16:42
KOCASİNAN'DA TEMAYÜL YAPILDI DAVUT UMSU KESİN ADAY GİBİ 

31 Mart Yerel seçimler öncesi partiler aday belirleme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.  Yeniden Refah Partisi Kayseri'nin metropol ilçeselerinden  Kocasinan'da temayül yoklaması yaptı.

Melikgazi Belediyesi tiyatro salonunda gerçekleştirilen temayül yoklamasında Kocasinan ile birlikte İncesu, Hacılar ve Yeşilhisar liçeleri içinde temayül yoklaması yapıldı.
Temayülde Yeniden Refah Partisi'nin Kayseri il ve ilçe yöneticileri olmak üzere 200'ün üzerinde kişi oy kullandı.

YRP Kocasinan Belediyesi'nden  aday adaylık başvurusu ise sadece Davut Umsu'dan geldi. Parti tabanı tarafından da oldukça sevilen aday adayı Davut Umsu'nun  temayülde oyların büyük çoğunluğunu aldığı tahmin ediliyor. 

Umsu'nun adaylığına kesin gözle bakılıyor

Parti genel merkezinin ise temayül sonuçlarını 25 Aralık'ta açıklaması bekleniyor. Genel Merkezin ise yapılan temayül yoklamasının ardında Kocasinan Belediyesi başkanlık adaylığı için Davut Umsu'yu aday göstermesine de kesin gözle bakılıyor. 



İl Başkanı Turaç: Temayül sonuçları 25 Aralık'ta açıklanacak

Yeniden Refah Partisi'nin il başkanı Abdullah Turaç ise temayül ile ilgili bilgi verdi. Turaç, "Dün Kayseri'de 4 ilçe için temayül yoklaması yapıldı. Partimizin il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri bu temayülde oy verdi. Temayül sonrası sandıklar mühürlenerek genel merkeze gönderildi. Sonuçlar ise 25 Aralık'ta açıklanacak. Ancak 25 Aralık öncesi temayül sonuçlarına göre aday adayları genel merkeze davet edilecek ve son bir mülakattan geçirilecek. ve 25 Aralıkta da belediye başkan adaylarımız genel merkez tarafından açıklanacak" dedi. 




Abdullah Turaç temayül yoklamasının Kocasinan, İncesu, Hacılar ve Yeşilhisar ilçeleri için yapıldığını Büyükşehir Belediyesi için de önümüzdeki günlerde bir temayül yoklaması daha yapacaklarını söyledi. 

 
Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum