YENİ YILDA SEVDİKLERİNİZE İYİLİK, SAĞLIK HEDİYE EDİN

LifeClub, bütünsel sağlık üyelikleriyle sevdiklerinizin sağlığını koruyup hastalıkları gerçekleşmeden önlemelerine, daha fit ve zinde bir yaşam sürmelerine destek oluyor.

YENİ YILDA SEVDİKLERİNİZE İYİLİK, SAĞLIK HEDİYE EDİN
28 Aralık 2023 - 10:47 - Güncelleme: 28 Aralık 2023 - 10:49
YENİ YILDA SEVDİKLERİNİZE İYİLİK, SAĞLIK HEDİYE EDİN

LifeClub, bütünsel sağlık üyelikleriyle sevdiklerinizin sağlığını koruyup hastalıkları gerçekleşmeden önlemelerine, daha fit ve zinde bir yaşam sürmelerine destek oluyor.

Yeni bir yılın başlangıcında, sevdiklerinize verebileceğiniz en değerli hediyelerden biri sağlık olabilir. Sevdiklerinizin sağlığını yönetmelerine yardımcı olacak LifeClub üyelikleri ile “sağlıklı bir yıl” dilekleri gerçeğe dönüşüyor. 

LifeClub üyelikleri ile sevdiklerinize sunduğunuz bu hediyeler, onların sağlık ve mutluluk dolu bir yıl geçirmelerine katkı sağlayacak. Genel sağlık durumlarının korunmasına, hastalıkların oluşmadan engellenmesine ve daha sağlıklı bir yaşama adım atmalarına yardımcı olacak.

Tek Noktadan Bütünsel Sağlık Yönetimi

LifeClub dünyasına adım atmak için LifeClub App’i indirip ücretsiz üye olmak yeterli oluyor. LifeClub Sağlık üyelikleri, 3 aşamada sevdiklerinizin bütünsel sağlık yönetimine rehberlik ediyor. Kişiye özel atanan ‘LifeClub Hekimi’ rehberliğinde, mevcut sağlık durumları analiz ediliyor, iyileştirme alanları belirlenip, ardından kendilerine özel bir sağlık planı ile beslenme, fiziksel aktivite, uyku düzeni, bağışıklık sistemi konusunda almaları gereken aksiyonlar ve takip etmeleri gereken periyodik kontroller netleştiriliyor. Yıl boyu, hatırlatma ve organizasyonlarla bu süreci yönetmeleri sağlanıyor.

LifeClub Wellness modülünde; üyelerin iyilik hallerini korumak için ihtiyaçları doğrultusunda çözümler sunuluyor. Uzman diyetisyen ekibi rehberliğinde hazırlanan LifeClub Diyet ile üyeler, kişiye özel bilgiler ve ihtiyaçlar doğrultusunda sağlıklı beslenme programlarını ücretsiz olarak oluşturabiliyorlar. Bunun yanı sıra sağlıklı beslenme ve kilo yönetimi konusunda diyetisyenlerden birebir yönlendirme hizmeti almaları ya da bu menüdeki içeriğin evlerine, ofislerine gönderilmesi de mümkün. LifeClub Hareket bölümünde üyeler ihtiyaçlarına göre oluşturabilecekleri kuvvetlenme, esneme, yağ yakma programlarını özel hazırlanan videolardan takip edebiliyorlar. LifeClub Blog’da sağlıklı yaşam ile ilgili her konuda uzmanlar tarafından hazırlanan bilgilere erişebiliyorlar, uzmanların katıldığı “İyilik, Sağlık Sohbetleri” podcastlerini dinleyebiliyorlar. LifeClub Zihin Sağlığı bölümünde ise üyeler, nefes egzersiziyle güne enerjik başlayıp, gün boyu adımlarını takip edip, meditasyonla derin bir uykuya dalarak günü bitirebiliyor. Uzmanlarla ücretsiz görüşmeler yaparak merak ettikleri konuları danışabiliyorlar.

Ayrıca LifeClub Platform modülünden ihtiyaçları doğrultusunda sağlıklı yaşamla ilgili ürün, hizmet ve programları satın alabiliyorlar. Üstelik harcama yaptıkça kazanılan LifePara ve üyelere özel sunulan indirimler, ekonomik olarak da önemli avantaj sağlıyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum