YENİ VALİGÖKMEN ÇİÇEKDEVELİ'DE İLÇE PROTOKOLÜ VE MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Kayseri'nin yeni valisi Gökmen Çiçek, Develi'yi ziyaret etti. Vali Çiçek kaymakamlık binasını ziyaret ederek ilçemizin kurum amirleriyle tanıştı.

YENİ VALİGÖKMEN ÇİÇEKDEVELİ'DE İLÇE PROTOKOLÜ VE MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
24 Mayıs 2022 - 17:05 - Güncelleme: 24 Mayıs 2022 - 17:10
 Kaymakamlık ziyaretinin ardından  Develi Belediyesini ziyarette bulunan Vali  Gökmen Çiçek yürütülen projeler hakkında bilgiler aldı. Belediye Başkanı  Mehmet Cabbar’a misafirperverliği ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ileten Vali  Gökmen Çiçek daha sonra Develi Belediyesi Mustafa Aksu Kültür Merkezinde ilçe muhtarlarıyla hasbihal ederek isteklerini dinledi. Vali  son olarak tarihi Develi Lisesini de ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerin de dertlerini dinleyip hasbihalde bulundu.

KAYSERİ VALİSİ GÖKMEN ÇİÇEK ATA OCAĞIMIZ YUKARI DEVELİ MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son valiler kararnamesi ile Kayserimizin Valisi olan Sayın Gökmen Çiçek Develi’yi ve Develi halkını i tanımak için yaptığı ziyarette ilk olarak ata ocağı  Y. Develi Mahallesine  uğrayarak Dev Ali Türbesi, Sivasitti Hatun Camii gibi ilçenin  manevi mimarlarının mezar ve eserlerini ziyaret etti. Daha sonra Develi Belediyesinin n tamamlanan projeleri Çanakkale Şehitleri Anıt Parkı ve Çamlık Mesire Alanını ziyaret eden Vali  Gökmen Çiçek ilçemizin dokusuna ve tarihi yapısına uygun olarak tamamlanan projelerden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’a teşekkür etti.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum