Yazar Selda Avcı'dan Konferans!

Yazar Selda Avcı Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Eğitim Fakültesi ve İletişim Fakültesi öğrenci topluluğunun ortaklaşa düzenlediği bir konferans ile gençlerle buluşacak!

Yazar Selda Avcı'dan Konferans!
29 Mart 2022 - 09:43 - Güncelleme: 29 Mart 2022 - 09:46
Yazar Selda Avcı Erciyes Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Hukuk Fakültesi ve İletişim Fakültesi öğrencileri ile 31.03.2022 Perşembe günü saat;16.30 vereceği konferansla bir araya geleceğini duyurdu.

Duyurusunda oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Avcı " Şu sıralar bambaşka bir heyecan yaşıyorum, içim içime sığmıyor desem yeridir. Geniş kapsamlı bir konferans ile ERÜ gençleri ile bir araya geleceğim. Bu pırıl pırıl gençlere basın yayın mesleğine nasıl başladığımdan, yazarlık serüvenine nasıl geçiş yaptığımı, mesleğe başladığım andan itibaren yaşadığım tüm zorlukları ve hayat tecrübelerimi anlatacağım. Onlara örnek teşkil edecek mesajlar vermeye gayret edeceğim. Bu vesile ilede yapmayı en çok istediğim ve hayal ettiğim bir işi daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşayacağım. Çünkü Allah kabul etmeyeceği duayı, kuluna hayal ettirmez. Unutmayın; sizi sevmeyenlere, düşmanlık edenlere vereceğiniz en güzel cevap, başarınızdır. Gençlerden böyle bir teklif gelince hiç tereddüt etmeden hemen kabul ettim. Bu gençler bizim geleceğimizin teminatı, kimisi adalet temsilcisi olacak, kimisi duygularımızın tercümanı, kimisi de kamu yararına bilgilendirme yapacak. Yenilikçi, üretken bu gençlerle bir araya gelmek, onların yanında olmak beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Gücümün yettiğince her zaman, her yerde onlara destek olmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Program akışı ise şöyle:
Açılış konuşması!
Yazar Selda Avcı'nın kısa özgeçmiş tanıtımı!
Konu; Radyo, Televizyon Programcılığı, Yazarlık!
Katılımcıların yazara soru-cevap kısmı!
Plaket takdimi ve kapanış!

Yazar Selda Avcı bu kapsamda, 31.03.2022 Perşembe günü saat;16.30'da vereceği konferansa yanında olmayı isteyen tüm sevenlerini davet etti. 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum