YAHYALI ULU CAMİ'DE VATANDAŞ İLE BAYRAMLAŞMA

Yahyalı Ulu Cami'de başkan Esat Öztürk ve ilçe protokolü vatandaşlarla bayramlaştı.

YAHYALI ULU CAMİ'DE VATANDAŞ İLE BAYRAMLAŞMA
04 Mayıs 2022 - 10:12 - Güncelleme: 04 Mayıs 2022 - 10:15
Yahyalı Ulu Cami'de başkan Esat Öztürk ve ilçe protokolü vatandaşlarla bayramlaştı. 
 
İlçe Kaymakamımız Metin Eyyüpkoca, Belediye Başkanımız Esat Öztürk, AK Parti Yahyalı İlçe Başkanı Esat Türkmenoğlu, İlçe müftüsü İbrahim İkbal, İlçe Emniyet Müdürü Zeynal Kubat ve protokol üyeleri Ulu Cami'de kılınan bayram namazı sonrası vatandaşlarımız ile bayramlaştılar.

AKHİSAR'DA iLK DEFA ENDERUN USULÜ TERAVİH KILINDI 
Akhisar'da Ramazan ayının son teravih namazı Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fak. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin Ay tarafından enderun usulünde kıldırıldı. 
İnciler Camii'nde kılınan ve müezzinlerin her dört rekatında farklı coşkulu ilahi ve salavat geçişleri eşliğinde kılınan enderun usulü teravih namazına vatandaşlar tarafından yoğun katılım sağlandı. 
Bu teravihe vesile olanlara teşekkür eden cemaat, Enderun usulü teravihin Akhisar'da başka birçok camide de yaygınlaşabilecek güzellikte olduğunu dile getirdi. 
PROF. DR AY, Teravih Sonrası Ramazan Sokağında Gençlerle Buluştu 
Akhisar Diyanet Gençlik Merkezinde teravih namazı sonrasında Prof. Dr. Mehmet Emin AY tarafından 'Ramazan Mektebinde Neler Öğrendik?' konulu söyleşi gerçekleştirildi. 
Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın sonunda Prof. Dr. AY'a Akhisar Müftüsü Mahmut Sami TÜRKMENOĞLU teşekkür ederek Şeyh İsa'nın yedi öğüdünün yer aldığı tabloyu hediye etti. 
Ramazan'ın Son Sabahında Nur Camii'nde Sabah Namazı Buluşması Gerçekleştirildi 
Nur Camii'nde gerçekleştirilen programda Prof.Dr Mehmet Emin AY tarafından kıldırılan sabah namazının ardından tesbihat ve dua yapıldı. Buluşmaya çok sayıda vatandaş katıldı.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum