YAHYALI SUNA YAYLASI'NDA MUHTEŞEM BİR KAR FESTİVALİ

Yahyalı Suna Yaylasında muhteşem kar festivali. Yahyalı Belediyesi tarafından personel ve ailelere yönelik düzenlenen kar festivaline yüzlerce vatandaş katıldı gönüllerince eğlendi,

YAHYALI SUNA YAYLASI'NDA MUHTEŞEM BİR KAR FESTİVALİ
14 Şubat 2022 - 08:56 - Güncelleme: 14 Şubat 2022 - 09:11
Yahyalı Suna Yaylasında muhteşem kar festivali. Yahyalı Belediyesi tarafından düzenlenen kar festivaline yüzlerce vatandaş katıldı gönüllerince eğlendi,  Vatandaşlar Başkan Esat Öztürk'e böylesine güzel bir festival gerçekleştirdiği için teşekkür etti. 

Kar motoru ile heyecanlı dakikalar yaşandı. Başkan Esat Öztür'ün de bindiği kar motoru ile karın keyfine varıldı



İnsanların doyasıya eğlendiği kar festivalinde vatandaşlar  kar topu  oynadı ve bundan Başkan Esat  Öztürk'te nasibini aldı. 



Vatandaşların oldukça eğlendiği Suna Yaylası kar festivalinde kar üzerinde voleybol maçları yapıldı kıyasıya bir mücadele verildi





Festivale katılanlar müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler

Suna Yaylası kar festivalinde açılan dev Türk bayrakları ve yapılan kar kulesi üzerine dikilen Ay Yıldızlı bayraklar  ile  muhteşem bir görüntü ortaya çıktı.






MOTİVASYONU SAĞLAMA ADINA ÖNEMLİ BİR ORGANİZASYON OLDU
Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Suna Yaylası'nda gerçekleştirdikleri Kar Festivalinde vatandaşların doyasıya eğlendiklerini ve karın tadını çıkardıklarını söyledi.



Başkan Öztürk festival ile ilgili şunları söyledi:

"Birlik beraberlik ve motivasyonu sağlama adına önemli bir organizazyona daha imza attık. Suna Yaylası'nda gerçekleştirğimiz festivali vatandaşlarımız aileleri ile birlikte katıldı ve müthiş bir de kaynaşma yaşandı.  Belediye personelimiz ve aileleri suna Yaylasında buluştu. Kardan adam yarışması yapıldı kayak yarışlar ıyapıltı halat çekme yarışları ve kar voleybolu müsabakahır gerçekleştirildi. Personelimiz va aileleri müthiş bir şekilde eğlendi ve büyük mutluluk yaşadı. Bu tür organizazyonların önümüzdeki yıllarda da devam etmesi için gayret göstereceğiz" dedi. 

Haber: Mustafa Duran / AYAKLIGASTE.COM
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum