VAKA SAYISI ARTTI ANCAK İSTİKLAL'DE SOSYAL MESAFA KURALLARI HİÇE SAYILDI!

İstanbul’un en turistik noktalarından biri olan İstiklal Caddesi’nde hafta sonunu fırsat bilen insanların yoğunluğu göze çarptı.

VAKA SAYISI ARTTI ANCAK İSTİKLAL'DE SOSYAL MESAFA KURALLARI HİÇE SAYILDI!
17 Temmuz 2022 - 22:28 - Güncelleme: 17 Temmuz 2022 - 22:31
 Artan vaka sayılarına rağmen sosyal mesafe kuralı vatandaşlar tarafından çiğnendi. Yerli ve yabancı vatandaşlar müzik eşliğinde dans ederek müzisyenlere eşlik etti. 
Hafta sonuna girilmesiyle birlikte İstiklal Caddesi bu akşam da oldukça kalabalıktı. Sokak müzisyenlerinin önlerinde yoğunluk oluşturan vatandaşlar müziklere eşlik edip dans etti. Kimileri de telefonlarıyla bu güzel anları kayıt altına aldı. 

İstiklal Caddesi’nde gündüz yaşanan yoğunluk akşam saatlerinde de yine devam etti. Hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar dışarıya akın etti. Yıllardır bir gelenek haline gelen sokak müzisyenleri insanları müzikleriyle coşturdu. Cadde’deki yoğunluktan dolayı insanlar yürümekte zorluk çekti. 

Virüs vakalarının yüksek olduğu söylenilen bu zamanlarda vatandaşların sosyal mesafeye özen göstermediği de gözden kaçmadı. Bazı vatandaşlar kapalı bir alanda vakit geçirmeyi seçerken bazıları da sokakta gezip fotoğraflar çekmeyi tercih etti. 

Haber Foto: Serdar İvdil
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum