SYTEM HOSPİTAL TÜP BEBEK MERKEZİ'NDEN 8 MART'A ÖZEL DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Kayseri'de faaliyet gösteren System Hospital Tüp Bebek Merkezi ve Memur-Sen Kayseri İl Temsilciligi işbirliği ile dikkat çeken bir etkinlik düzenlendi.

SYTEM HOSPİTAL TÜP BEBEK MERKEZİ'NDEN 8 MART'A ÖZEL DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK
10 Mart 2022 - 09:31 - Güncelleme: 10 Mart 2022 - 14:50
8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Kayseri'de faaliyet gösteren System Hospital Tüp Bebek Merkezi  ve Memur-Sen Kayseri İl Temsilciligi işbirliği ile  dikkat çeken bir etkinlik düzenlendi.   

Eğitimci yazar psikolog danışman  Esra Haykır'ın moderatörlüğünde 
 Melikgazi Belediyesi  Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte üp Bebek Merkezi Organizasyonunda Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Semineri gerçekleştirildi Seminere ilgi büyük oldu.



'Kadına en çok anne olmak yakışır.' temalı seminerde System Hospital Tüp Bebek Merkezi Kurucusu Prof. Dr. Gökalp ÖNER''e, Embriyolog Turgay BARUT katılımcılara önemli bilgiler aktardı.  Seminerdi moteratörlüğünü ise Eğitimci Psikolog Danışman Esra Haykır yaptı. 



Program ile ilgili açıklama yapan Esra Haykır; "Çekilişle Tüp Bebek, Aşılama ve Yumurta Takibi tedavilerini hediye edilmesine, tüm katılımcıların avantajlar sağlanmasına vesile olmak benim için ayrıca bir mutluluk.  Eşsiz sunumu ve İnanılmaz Jestleriyle gecenin Kahramanı System Hospital Tüp Bebek Merkezi Kurucusu Prof. Dr. Gökalp ÖNER''e, Embriyolog Turgay BARUT' a ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederim. Kadına en çok anne olmak yakışır düşüncesiyle bütün anne adaylarının hayallerine kavuşması ve bebeklerini sağlıkla kucaklarına alması dileğiyle" dedi. 

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum