• Reklam

Sinan Burhan, AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı oldu.

Ankara B.B meclis üyeliğinden istifa etti.. Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, AK Parti'den Kayseri milletvekili aday adayı oldu.

Sinan Burhan, AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı oldu.
17 Mart 2023 - 12:01 - Güncelleme: 17 Mart 2023 - 12:05
Sinan Burhan, AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı oldu.
 Ankara B.B  meclis üyeliğinden istifa etti..
 Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi  ve  Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, AK Parti'den Kayseri milletvekili aday adayı oldu.

Anadolu Yayın Platformu ve Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı, Ak Parti Altındağ  Belediyesi Meclis Üyesi  Sinan Burhan, görevinden istifa ederek AK Parti'den Kayseri milletvekili aday adayı oldu.
Meclis Üyesi Burhan, istifa ettiğini şöyle duyurdu:
" Altındağ  Belediyesi ve Ankara  Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliğimden, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Ak Parti Milletvekili Aday Adaylığına müracaat etmek üzere bugün itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım. Hakkımızda hayırlısı olsun” 
CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM 
Bu süreçte birlikte görev yaptığım, Belediye Başkanımıza, Meclis Üyesi ve Teşkilatımızın her kademesinde görev yapan arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.  Ak Partimizin bugüne kadar her seçimde olduğu gibi önümüzde ki seçimden de büyük bir zaferle çıkacağına inancımız tamdır. Gayret ve samimiyetle Sayın Cumhurbaşkanımızın yanındayız."

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum