• Reklam

MUHARREM ÇOLAK'TAN O SENDİKA'YA PROMOSYON TEPKİSİ: GÜNAYDIN MALUM SEN!

TÜRK eğitim-sen'de 1 Nolu Şube Başkanı Muharrem Çolak, Nolu Şube Başkanı Muharrem Çolak, Eğitim Bir Sen'in Banka Maaş Promosyonları ile ilgili almış olduğu eylem planını sert dille eleştirdi ve sosyal medya hesabından "Günaydın Malum Sen" başlıklı bir yazı paylaştı.

MUHARREM ÇOLAK'TAN O SENDİKA'YA PROMOSYON TEPKİSİ: GÜNAYDIN MALUM SEN!
17 Mart 2023 - 11:21 - Güncelleme: 17 Mart 2023 - 11:34
 
TÜRK eğitim-sen'de 1 Nolu Şube Başkanı Muharrem Çolak, Nolu Şube Başkanı Muharrem Çolak, Eğitim Bir  Sen'in Banka Maaş Promosyonları ile ilgili almış olduğu eylem planını sert dille eleştirdi ve  sosyal medya hesabından "Günaydın Malum Sen" başlıklı bir yazı paylaştı.

Eğitim Bir Sen öğretmenlerin banka promosyonunu güncelmemeyen Halk Bank'tan maaş alan öğretmenlere şu çağrıları yapmış ve eylem kararı almıştı: 



TÜRK eğitim-sen'de 1 Nolu Şube Başkanı Muharrem Çolak'ta Eğitim Birsen Kayseri 1 Nolu Şube'nin bu paylaşımını eleştirerek şöyle dedi:


Günaydın malum sen!

Promosyon ihalesine şerhsiz, itirazsız imzayı basan malum yetkili sendika "kazanım" diye pazarladığı anlaşmaya karşı eylem başlatmış. 

Türk Eğitim Sen şubeleri olarak aylar önce başlattığımız eylemi iş işten geçtikten sonra akıl eden bu arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. En azından alemde bir eyleminiz olur. %5 maaş zammını alkışlayanlar için büyük fakat eğitimciler için küçük bu adımı kutluyoruz!
Görülüyor ki malum sendika kendisi bile kendisine karşı. Artık eğitim çalışanlarının da bu ilginç sendikamsı yapıya karşı istifa eylemini yükseltmesinin zamanı gelmiştir.
M.ÇOLAK

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum