Siirt'te Eren Kış-24 Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Erkan Yalçın Operasyonu Başlatıldı

Siirt'te Eren Kış-24 Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Erkan Yalçın Operasyonu Başlatıldı

Siirt'te Eren Kış-24 Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Erkan Yalçın Operasyonu Başlatıldı
13 Şubat 2022 - 14:20 - Güncelleme: 13 Şubat 2022 - 14:24
İçişleir Bakanlığınca  Siirt'te Eren Kış-24 Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Erkan Yalçın Operasyonu başlatıldı.
 
Bölgede barınan teröristleri ARA-BUL-YOK ET taktiğiyle etkisiz  hale getirmek, eylem hazırlıklarını boşa çıkarmak ve bölgedeki huzur güven ortamını pekiştirmek maksadıyla, Siirt İlinde “Eren Kış-24 Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Erkan Yalçın” Operasyonu başlatıldı.
 
Operasyonda; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 545 personel 39 operasyonel tim görev alıyor.

Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen EREN KIŞ OPERASYONLARI, halkımızın desteği ile İNANÇLI ve KARARLI bir şekilde başarı ile devam ediyor.

Tunceli’de 1062 Personel İle Eren Kış-23 Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Celil Mutlu Operasyonu devam ediyor 

İçişleri Bakanlığı tarafından dün  Tunceli’de 1062 Personel İle “Eren Kış-23 Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Celil Mutlu” Operasyonu  devam ediyor. 

Bölgede barınan teröristleri Ara-Bul-Yok Et taktiğiyle etkisiz hale getirmek, eylem hazırlıklarını boşa çıkarmak ve bölgedeki huzur güven ortamını pekiştirmek maksadıyla, Tunceli İlinde “Eren Kış-23 (Tunceli-Mercan Dağları) Şehit J.Asb.Üçvş. Celil Mutlu” Operasyonu başlatıldı.
 
Operasyonda; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 1.062 personel 66 operasyonel tim görev alıyor.
 
Ayrıca, Diyarbakır’da dün başlayan Eren Kış-22 operasyonu kapsamında, birlikleri yerinde denetleyen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Sn. Arif Çetin, bugün de Tunceli’ye geçerek, bölgede başlatılan Eren Kış-23 operasyonu hakkında, Tunceli Valisi Sn. Mehmet Ali Özkan ile birlikte, yerinde bilgi aldı ve komandolarla bir araya gelerek, onlara moral verdi.
 
Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren Kış Operasyonları, halkımızın desteği ile İnançlı ve Kararlı bir şekilde başarı ile devam ediyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum