Sherin'den Şehirli Kadın Şıklığı

Şehrin Sokakları Sherin’ in Göz Kamaştırıcı Glam Koleksiyonuyla Podyuma Dönüşecek

Sherin'den Şehirli Kadın Şıklığı
21 Eylül 2023 - 16:27
Online kadın giyim markası Sherin, şehirli kadınların şıklığından yola çıkarak hazırladığı yeni koleksiyonuyla şehirli kadının şıklığını öne çıkartacak. “Bastığın yer podyuma dönüşsün’ mottosu bu yeni koleksiyonda da devam edecek. Şıklığı ve konforu bir arada yakalayan Sherin kadınları, kıyafetlerini taşırken Glam Koleksiyonuyla adeta podyum ışığıyla ışıldayacak! 

Doğayla uyumlu malzemeler kullanarak sürdürülebilir modayı destekleyen ve 1997 yılından beri yeşil üretim organizasyonuyla triko sektöründe faaliyet gösteren Sherin, şehrin modasına yön vererek, sokakları podyuma çevirecek yeni koleksiyonunu çıkardı. 

Şehrin Sokakları Sherin ‘in Göz Kamaştırıcı Glam Koleksiyonuyla Podyuma Dönüşecek
Şehirli kadınların şıklığından ilham alan stilinizi vurgulayacak yeni koleksiyonda; birbirinden özel ve göz alıcı parçalar dikkat çekiyor. Kadınların hem rahat hem de şık hissetmesini sağlayacak transparan detaylar, asimetrik kesimler ve metalik dokulu parçalar Sherin’in yeni koleksiyonunun trend parçaları olarak öne çıkacak. Sezonun trendi canlı, çarpıcı ve göz alıcı renkleriyle “Şehrin Sokakları Sherin ‘in Göz Kamaştırıcı Glam Koleksiyonuyla Podyuma Dönüşecek”

Yeni koleksiyona www.sherin.com.tr adresinden ve @sherin.com.tr Instagram sayfasından ulaşılabilirsiniz.


Sherin Hakkında:

1997 yılından bu yana yenilikçi yaklaşımı ve kaliteli üretimleriyle triko sektöründe faaliyet göstermeyi sürdüren Sherin, çeyrek asra varan başarı hikayesiyle birlikte Türkiye başta olmak üzere dünyanın farklı ülkelerinde global müşterilerle en yakın iş ortağı olmaya devam ediyor. Güçlü bir imalat ekibi ve sürdürülebilir üretim organizasyonuna sahip olan Sherin, başarı hikayesini sosyal şirket olma vizyonuyla güçlendiriyor; üretimin her aşamasında etik, çevresel ve toplumsal konulardaki sorumluluğunu unutmuyor. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum