ŞEHİT ATEŞİ DEVELİ'YE DÜŞTÜ!

Çorum'da görev yapan Develili genç astsubay görev başında geçirdiği kalp krizi sonucu şehit oldu şehit ateşi Develi'ye düştü acı haber ailesine bildirildi

ŞEHİT ATEŞİ DEVELİ'YE DÜŞTÜ!
28 Mart 2022 - 09:12 - Güncelleme: 28 Mart 2022 - 09:33
Çorum'da görev yapan Develili genç astsubay görev başında geçirdiği kalp krizi sonucu şehit oldu şehit ateşi Develi'ye düştü acı haber ailesine bildirildi 

26 yaşındaki genç astsubay Mehmet Emre Koçer, önceki gün görev başında kalp krizi geçirdi. Daha sonra arkadaşları tarafından hastaneye kaldırılan genç astsubay yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu. Acı haber ise Develi'de bulunan ailesine ulaştı.

Şehidimize Allahtan sahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

DEVELİ BELEDİYE BAŞKANI MEHMET CABBAR'DAN BAŞSAĞLIĞI PAYLAŞIMI

Görevi esnasında şehit olan Develili genç astsubay için  Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar  Sosyal Medya habından başsağlığı mesajı yayınladı. Başkan Cabbar paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"ŞEHİDİMİZ VAR DEVELİ!
Çorum'da görev yapan hemşerimiz Astsubay Mehmet Emre Koçer görevi başında şehit olmuştur. Şehidimize Allah'tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum.
Aziz milletimizin başı sağ olsun...

BÜNYAN  BELEDİYE BAŞKANI ÖZKAN ALTUN'DAN BAŞSAĞLIĞI PAYLAŞIMI

Görevi esnasında şehit olan Develili genç astsubay için  Bünyan Belediye Başkanı Özkan  Altun  Sosyal Medya habından başsağlığı mesajı yayınladı. Başkan Altun  paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Çorum'da Jandarma Astsubay olarak görev yapan, geçirdiği kalp krizi sonucu Şehit olan Kayserili Mehmet Emre Koçer'e Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.
MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN" 

YAHYALI  BELEDİYE BAŞKANI ESAT ÖZTÜRK'TE  BAŞSAĞLIĞI PAYLAŞIMI YAPTI

Görevi esnasında şehit olan Develili genç astsubay için  Yahyalı  Belediye Başkanı Esat Öztürk  Sosyal Medya habından başsağlığı mesajı yayınladı. Başkan  Öztürk   paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Çorum’da kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren Yahyalı Taşhan doğumlu Develide ikamet eden Jandarma Astsubay Mehmet Emre Koçer’e Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabırlar dilerim. Başımız sağ olsun." 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum