ŞEHİDİMİZ OSMAN ÖZSOY DEVELİ'DE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Rize İyidere ilçe merkezinde aracı bozulan vatandaşa yardım ederken kamyonetin çarpması sonucu Şehit olan hemşerimiz Uzman Çavuş Osman Özsoy, bugün öğle namazı sonrası memleketi Kılıçkaya Mahallesi’nde toprağa verildi.

ŞEHİDİMİZ OSMAN ÖZSOY DEVELİ'DE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
29 Eylül 2022 - 15:52 - Güncelleme: 29 Eylül 2022 - 19:41
Törene şehidimizin ailesi ve yakınları, İçişleri Bakan Yardımcımız Mehmet Ersoy, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Halis Zafer Koç, Valimiz Gökmen Çiçek, Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Garnizon Komutanı Tuğg.Haldun Taşan, İl Jandarma Komutanı Tuğg.Yüksel Yiğit,Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Develi Kaymakamımız Mehmet Tunç, Belediye Başkanımız Mehmet Cabbar, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, mülki ve askeri erkân ile siyasi parti temsilcileri ve hemşerilerimiz katıldı.
Kılıçkaya mahallesinde kılınan cenaze namazının ardından şehidimiz Osman Özsoy’un şanlı Bayrağımıza sarılı naaşı, Kılıçkaya Mahalle mezarlığında dualarla toprağa verildi. 
Yapılan saygı atışının ardından şehidimiz Osman Özsoy’un tabutunun üzerine örtülen, şehidimizin emaneti şanlı Türk Bayrağımız ve şehidimizin fotoğrafı, İçişleri Bakan Yardımcımız Mehmet Ersoy ve Valimiz Gökmen Çiçek tarafından şehidimizin eşine teslim edildi. Hemşerimiz Osman Özsoy’un ailesine taziye dileklerini ileten Cabbar Başkan “Develimiz şehitler kervanına bir nefer daha gönderdi. Rabbim Osman kardeşime ve mukaddesatımız için can vermiş tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Vatan sağolsun.” İfadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum