SEÇKİN MARKA VE ÜRÜNLERİN YER ALDIĞI KÖŞK SOSYETE PAZARI PAZARTESİ HARİÇ HAFTANIN 6 GÜNÜ KAYSERİ HALKININ HİZMETİNDE

    Köşk Sosyete Pazarı işletmecisi İsa Gün ''Köşk Sosyete merkezi konumu sayesinde misafirlerimizin rahatlıkla ulaşabildiği Köşk Sosyete pazartesi günleri hariç haftanın 6 günü Kayseri halkına ve çevre illerden gelen vatandaşlara hizmet sunuyor" dedi. Köşk Mah., Kışla Cad., No:52, Melikgazi, Kayseri, Türkiye

    SEÇKİN MARKA VE ÜRÜNLERİN YER ALDIĞI KÖŞK SOSYETE PAZARI PAZARTESİ HARİÇ HAFTANIN 6 GÜNÜ KAYSERİ HALKININ HİZMETİNDE
    18 Kasım 2021 - 13:35
    Köşk Sosyete Pazarı işletmecisi İsa Gün  Köşk Sosyete Pazarı'nın seçkin markalardan oluşan  tüm ürünleri bünyesinde barındırdığını kaydetti. 



    HAFTANIN 6 GÜNÜ MÜŞTERİLERİNE KAPILARINI AÇIYOR

    Köşk Mahallesi,  Kışla Caddesi., Numara 52  Melikgazi Kayseri adresinde faaliyetlerini sürdüren Köşk Sosyete,  Salı, Çarşamba, perşembe, cuma, cumartesi, ve pazar günleri hizmet vermeye devam ediyor. 



    İşletme sahibi İsa Gün, Köşk Sosyete olarak gelen misafirlerin daha rahat etmesi için mağazanın her köşesinin yenilendiğini rahat ferah ve huzurlu ortamda müşterilerine hizmet vermeyi sürdürdüklerini kaydetti. İsa Gün: " Köşk Sosyete'de Giyimden, kozmetiğe, züccaciye, hediyelik eşya, takı, yöresel ürünler ve yemek bölümleri mevcut.    Türkiye'nin önde gelen firmalarıyla çalışmalarımız devam ediyoruz. Merkezi konumu sayesinde misafirlerimizin rahatlıkla ulaşabildiği Köşk Sosyete her kesime ve bütün yaş gruplarına hitap ediyor. Ayrıca , bütün damak tadına uygun restoranları ve her türlü ihtiyacın karşılanabileceği bir konseptle Kayseri halkına ve çevre illerden gelen hemşehrilerimize hizmet vermekten gurur duyuyoruz" 



    Haber: Mustafa Duran
     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum